Antena Căutare

Alex Mica, interpretul hitului "Dalinda", a venit la X Factor. Momentul lui a primit aplauze la scenă deschisă

Deși în anul 2012 era în topurile muzicale și toată lumea fredona piesa sa, "Dalinda", în ultimii ani Alex Mica a intrat într-un con de umbră. Pasiunea pentru muzică nu a încetat, așa că a avut curajul să vină pe scena X Factor.

Galerie
X Factor - Sezonul 9: Alex Mica - Vino Pe O Margine De Lume

"Lumea s-ar putea să mă știe, cea mai importantă realizare a mea fiind hitul internațional <Dalinda>. Toată lumea mi-a spus că piesa are potențial, nu știu dacă m-am gândit la succesul pe care l-am resimțit, dar am știut că piesa aceea o să îmi schimbe viața și chiar așa a fost! Și cu bune, și cu rele... Dalinda s-a auzit pe aproape tot mapamondul. Am urcat foarte rapid un munte înalt și m-am prăbușit pe partea cealaltă, iar acum urmează alt vârf, mai mare, pe care trebuie să îl urc ușor-ușor", a mărturisit Alex Mica.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Așa cum a spus chiar el, Dalinda s-a auzit pe aproape tot mapamondul, iar de atunci Alex Mica a mai compus, dar pentru că nu a mai avut o echipă puternică în spate, artistul nu a mai avut parte de promovarea necesară.

Pe scena X Factor, Alex Mica a interpretat o piesă proprie, "Vino Pe O Margine De Lume", iar la refren, publicul a aplaudat fără încetare. Vocea lui Alex Mica a stârnit reacții puternice și în rândul juraților:

"S-a trezit publicul", a fost reacția Loredanei imediat după ce momentul lui Alex Mica s-a terminat.

"Când ai cântat, ai devenit altcineva. Când ai vorbit, am simțit că e un fel de autoapărare. O mască pe care ți-ai pus-o. Aș vrea să ai mult mai multă încredere în tine", a spus Ștefan Bănică.

Sfaturile au continuat pentru Alex Mica. Jurații l-au îndemnat pe artist să lase trecutul în urmă, să fie deschis și să meargă mai departe cu proiectele pe care le are în plan.

Concurentul a primit 3 X DA și aprecierea tuturor celor prezenți în sală.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Iulia Perpelea, a cucerit juriul X Factor cu yodelingul ei perfect. Jurații s-au bucurat de fiecare secundă a prestației... Andrada Precup a impresionat pe scena X Factor. Jurații i-au aplaudat talentul în picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x