Antena Căutare

Ascult-o cântând pe Deea de la “Insula Iubirii”! Oare o vedem la audițiile X Factor?

Deea Ienciu, una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii, a lăsat deoparte poveștile de dragoste și se concentrează pe… MUZICĂ!

Deea Ienciu, una dintre cele mai controversate concurente de la Insula Iubirii, a lăsat deoparte poveștile de dragoste și se concentrează pe… MUZICĂ!

Bruneta sexy își dorește foarte mult o carieră în această industrie și prima ei șansă după show-ul din Thailanda a fost să impresioneze juriul de la X Factor. Dacă Deea a trecut sau nu de preselecții, vom afla în septembrie, când așteptăm debutul sezonului cu numărul cinci al talent show-ului!

Până atunci, să o ascultăm interpretând un cover! Crezi că jurații X Factor se văd cu Deea și la audiții?

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‬‪#‎xFactor5#xFactorRo

Nu mai au scăpare! Horia i-a surprins pe Răzvan și Dani într-un moment neașteptat!... Pierderea bunicului ei a făcut-o să compună cel mai frumos cântec! La final, publicul i-a oferit un mare DA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x