Antena Căutare

Capo di tutti capi! Clemente Mezzacapo vine din Italia, iubește Bucureștiul și îi place mult de Delia! ”M-ai păcălit, erai mutulică și apoi ai scos sunetele alea. WOW!”

Clemente Mezzacapo are 17 ani și vine din Italia. Este pentru prima dată în România și spune că s-a îndrăgostit iremediabil de București.

Clemente Mezzacapo are 17 ani și vine din Italia. Este pentru prima dată în România și spune că s-a îndrăgostit iremediabil de București.

O știe pe Delia, ba chiar e fanul ei, dar îi cunoaște și pe ceilalți membri ai juriului de pe internet. Muzica este pentru el cea mai mare pasiune și se visează pe marile scene ale lumii.

Facem cunoștință și ne apucăm de cântat. Un puști micuț la prima vedere, dar ce voce ascunde?! Clemente începe timid ca mai apoi să scoată din el sunete greu de imaginat.

”M-ai păcălit. La început ai fost așa timid, mutulică, iar mai apoi, total surprinzător, ai scos sunetele alea”, i-a spus Bănică.

Și Delia și Brenciu au apreciat prestația italianului, astfel că a primit trei voturi de ”DA”!

L-au botezat ”Domnul glandă” și l-au aplaudat îndelung: ”Tinere Eduard, nu știu de ce te vaiți, că ai o glandă!” Eduard ... ”DA-uri” și talent pe banda rulantă! Concurenți vechi și noi ne încântă pe scena ”X Factor” (LIVE TEXT)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x