Antena Căutare

Cine este Jeni Ion, tânăra fără auz care i-a făcut pe jurați să lăcrimeze. Momentul inedit de pe scena “X Factor”

Jeni Ion, o tânără fără auz, a fost de neoprit pe scena “X Factor”, sezonul 9, și a oferit juriului și publicului un spectacol de neuitat, cu o interpretare unică.

Galerie
În prima ediție din sezonul 9 "X Factor", Jeni Ion a intereptat cu ajutorul limbajului semnelor melodia “Cuvinte”, de la Crush și Alexandra Ungureanu.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Jeni s-a născut în București, în 1987, și are aceeași zodie ca Loredana - Gemeni. Tânără nu s-a născut fără auz, ci a ajuns în acest stadiu dintr-o eroare medicală ce a avut loc înainte să împlinească 1 an.

Jeni a înfruntat toate obstacolele ce i-au ieșit în cale și vede partea frumoasă a vieții, pasiune pe care a vrut să o aducă și să o împărtășească și pe scena “X Factor”, de la Antena 1.

Dincolo de muzică, Jeni își folosește creativitatea și pentru pictură și fotografie, dar a vrut să arate lumii că orice îți dorești să faci în viață e posibil dacă ai tărie de caracter.

Este o persoană veselă, sociabilă, darnică,” a descris-o sora sa, cu lacrimi în ochi. “E o soră minunată pentru mine!

Tânără a interpretat melodia “Cuvinte”, de la Crush și Alexandra Ungureanu, prin limbajul semnelor și a reușit să impresioneze juriul cu energia ei.

Vocea mea interioară nu poate fi oprită!” a susținut concurenta pentru public. Jeni preferă să cante prin semne și suflet, și a ridicat juriul în picioare.

A fost un moment atât de binevenit, mai ales în aceste timpuri pe care le trăim. Ne-a reamintit cât de important e să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, chiar dacă pare mai dur,” a declarat Loredana, vizibil emoționată. “Pentru că orice zi pe care o avem aici pe Pământ e o zi frumoasă.

Cine este Jeni Ion, tânăra fără auz care i-a făcut pe jurați să lăcrimeze. Momentul inedit de pe scena “X Factor”

Jeni Ion, pe scena "X Factor" în sezonul 9

Jeni a părăsit scena cu un mesaj ce a adus lacrimi în ochii juriului. “Vă mulțumesc și vă iubesc!

Povestea lui Jeni a emoționat juriul cu povestea, atitudinea, frumusețea și grația ei. Urmărește momentul ei spectaculos de la “X factor” în video-ul de mai sus!

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!

Momentul Biancăi Ionescu a fost oprit de Ștefan Bănică Jr. Cum a reușit totuși să impresioneze pe scena "X Factor&q... Așa arată fericirea pură! Adrian Mihai Petrache, moment de excepție pe scena "X Factor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x