Antena Căutare

De la X Factor, direct în TOPURI! Băieții de la Station 4 fac senzație cu hitul ”OCUPAT”

Au făcut senzație în sezonul doi de la X Factor, acolo unde au ajuns până în Galele Live, iar acum se bucură de succes în cele mai importante topuri muzicale

Am înregistrat noua piesă într-o singură zi, ceea ce înseamnă că ni s-a potrivit perfect și ca structură și ca stare. Ne place mult noul nostru single, iar faptul că am avut ocazia să lucrăm cu un compozitor celebru, așa cum e Eric Turner, ne bucură foarte tare.

Trupa noastră a devenit foarte unită în ultima vreme, mai ales de când îl avem și pe Aron alături de noi. Ne petrecem foarte mult timp împreună, ieșim în timpul liber, nu suntem doar colegi de trupă, ci și prieteni buni”, au declarat băieții de la Station 4.

Au făcut senzație în sezonul doi de la X Factor, acolo unde au ajuns până în Galele Live, iar acum se bucură de succes în cele mai importante topuri muzicale!

Dacă vrei să le calci pe urme, atunci înscrie-te la preselecțiile sezonului CINCI de la X Factor!

Ioana Anuţa, finalista X Factor, a lansat primul single solo! "Șoapte" a cucerit toate topurile... Ștefan Bănică, juratul X Factor, spectacol de vis în comedia excepțională "Desculț în parc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x