Antena Căutare

Delia, jurata X Factor, show total la Radio ZU! Piesa "Da, mamă" s-a auzit live pentru prima dată

După hiturile "Aripi de vânt", "Inimi desenate" şi "Cum ne noi", Delia a mai scos încă o super piesă!

După hiturile "Aripi de vânt", "Inimi desenate" şi "Cum ne noi", Delia a mai scos încă o super piesă! Deşi au trecut doar 24 de ore de când a fost lansată "Da, mamă", aceasta face furori pe Internet şi a reuşit să adune deja mii de vizualizări pe Youtube.

„Da, mamă este o piesă cu adevărat îndrăzneață, atât la nivel liric, dar și la nivel muzical; are un mesaj pe cât de dur, pe atât de adevărat pe care și-l pot asuma majoritatea femeilor, dar și a bărbaților, chiar dacă este prezentat dintr-o perspectivă feminină. Întreaga idee cu “beata” este de fapt o metaforă către orice viciu în care poți aluneca din cauza depresiilor. Sper ca această piesă să îi ajute pe toți care trec prin perioade grele emoționale”, a povestit Delia.

VEZI AICI clipul melodiei "Da, mamă"!

Pentru că cea mai bună muzică se aude la Radio ZU, marţi dimineaţa, jurata X Factor a pregătit un spectacol incendiar. Priviţi şi admiraţi!

VIDEO: Nick şi Delia, din nou pe aceeaşi scenă! N&D şi două piese rămase hituri pentru totdeauna... Delia bate record după record! Piesa "Da, mamă" are peste 800.000 de vizualizări în doar 24 de ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x