Antena Căutare

Fabiaaaan Sancheeeez! Chez chez chez... Succesul rasunator de la auditiile X Factor are ecouri si in mediul virtual!

Sud-americanul, care a rupt scena in doua cu o energie “nepamanteana” duce veselia mai departe pe toate site-urile posibile.

Sud-americanul, care a rupt scena in doua cu o energie “nepamanteana”, duce veselia mai departe pe toate site-urile posibile.

Pentru ca e multifunctional nu doar in domeniul muzical, Fabian se mandreste, pe pagina lui de Facebook, cu tot ce face el! Are si de ce. Este concurent X Factor si a facut senzatie, in primavara acestui an, la un alt show exploziv, Romania Danseaza. La acestea se adauga si: cantaret columbian de muzica latino, actor, percutionist, instructor aerodance latino, voluntar la asociatia Faborisa.

In varsta de 33 de ani, columbianul isi imbogateste palmaresul pe zi ce trece. A cantat la Sala Palatului melodia lui Michael Tello, “Ai se eu te pego”, cu care a facut furori, si a inregistrat melodia numita “Hola la”, extrem de antrenanta. 

<iframe width="560" height="380" frameborder="0" src="//www.youtube.com/embed/lBkXv5m4x9M" allowfullscreen=""></iframe>

Artistul Sanchez, care a oferit publicului roman “Lalele” columbiene si miscari de dans de la mama lor, din America Latina, mai are inca multe de aratat. Ii puteti urmari activitatea pe site-ul oficial FabianSanchez.ro

Cele 4 versuri ale lui Cheloo. Ce scrie pe orice stripper? Raspunsul l-a retinut Bittman! :))... Delia la doi anisori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x