Antena Căutare

Hamude, încă un test pe scena X Factor. A cântat din suflet, cu dedicație și a fost încurajat de juraţi: “Te-a înşelat Loredana. Ei şi? Băi, revino-ţi!”

După ce a încheiat experiența tristă pe ”Tempation Island – Insula iubirii”, de unde s-a întors cu inima frântă, Hamude a decis să-și urmeze talentul  la „X Factor”.

După ce a încheiat experiența tristă pe ”Tempation Island – Insula iubirii”, de unde s-a întors cu inima frântă, Hamude a decis să-și urmeze talentul la „X Factor”.

A băgat mâna în foc pentru iubita sa, Loredana, la propriu, şi s-a ars. Astăzi, încă dezamăgit, dar cu forţe proaste, s-a prezentat în faţa juraţilor, pentru a-şi îndeplini un vis mai vechi: cel de a fi artist.

“Am luat-o ca pe o joacă. Ne iubim, suntem împreună de un an jumate. Eu am mers pe încredere. Nu îmi venea să cred, nu puteam”, rememorează acesta momentele care i-au rupt sufletul, vizionând imaginile cu iubita sa şi ispita Sorin.

După exemplul de anul trecut al Deei, care a ajuns în echipa lui Horia Brenciu, Hamude s-a gândit că acesta e momentul să facă ceva pentru el. Tânărul a recunoscut că participarea sa la X Factor reprezintă tot un test, aşa cum a fost şi în cazul Insulei Iubirii.

În prezent, se declară fericit, chiar dacă nu are nicio relaţie. Iar melodia pe care a ales să o interpreteze, “Perfect fără tine”, de la Vama Veche, probabil vine ca o dedicaţie pentru fosta lui iubită. Juriul s-a prins imediat: “Cui i-o dedici?”. Însă întrebarea a rămas fără răspuns. Doar un zâmbet cu subînţeles...

A cântat din suflet, cu emoţie, şi-a îndeplinit un vis iar acum a venit vremea jurizării. Însă înainte ca juraţii să apuce să îşi exprime părerile, Hamude a ţinut să-i mulţumească mamei sale aflate în public, singura care i-a fost alături, atât după despărţirea de Loredana, cât şi în viaţă. Aceasta habar nu avea ca fiul său va urma să se prezinte pe scenă X Factor. Şi droit doar s ao facă mândră şi i-a ieşit: “Mulţumesc, mama!”.

Vizibil emoţionantă, aceasta a fost îmbărbătată de Horia: “Nu era de el. Nu era pentru el, pe bune”. Însă trecutul pare să-l urmărească, iar în ochii lui Hamude pare că se zăresc câteva lacrimi. Fie din cauza emoţiei momentului, fie din cauza durerii pe care a trăit-o şi care îi revine în minte, ori de câte ori vorbeşte despre asta.

“Băi revino-ţi. Gata, uită de drama asta. Eşti aici, ai avut curaj că ai venit. Felicitări!", l-a încurajat Delia.

S-a simţit bine pe scenă şi asta s-a văzut. “A fost specatculos ca atmosfera, însă mai mult decât asta nu a fost”, a spus Carla’s Dreams. Din păcate a primit trei de NU şi un singur DA, din partea Deliei.

“Hamude este încă marcat de relaţia sa, trebuie să treacă peste ea şi trebuie să se gândească ce vrea să facă. Dacă tot ai ajuns aici, dacă destinul te-a condus la X Factor, cântă ceva pentru viaţa ta, nu pentru ce a fost”, l-a încurajat Horia.

O prințesă de aur la X Factor... Loredana, concurenta care l-a făcut pe Brenciu să spună: „Ai mușcat cuvintele ca nimeni... Este jumătate italiancă, jumătate africancă. Enrica Tara, de la X Factor Italia, direct în fața milioanelor de români! “...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x