Antena Căutare

Horia Brenciu și Carla’s Dreams au făcut schimb de cadouri la filmări

Între Carla’s Dreams și Horia Brenciu s-a legat rapid o prietenie, chiar dacă cei doi nu se cunoșteau deloc până să înceapă să lucreze împreună la „X Factor”. Așa se face că în timpul filmărilor pentru audiții, cei doi au avut de nenumărate ori schimburi de replici amuzante, iar în pauzele dintre filmări și-au și făcut cadouri

Între Carla’s Dreams și Horia Brenciu s-a legat rapid o prietenie, chiar dacă cei doi nu se cunoșteau deloc până să înceapă să lucreze împreună la „X Factor”. Așa se face că în timpul filmărilor pentru audiții, cei doi au avut de nenumărate ori schimburi de replici amuzante, iar în pauzele dintre filmări și-au și făcut cadouri.

Pentru că mereu își aduce în cabină CD-uri sau viniluri cu muzica favorită, Horia Brenciu este o sursă inepuizabilă de muzică bună, ideală de ascultat în pauzele de la filmările „X Factor”. Într-una din zile, acesta i-a dăruit lui Sergiu, așa cum au convenit să-i spună misteriosului jurat de la Carla’s Dreams, un vinil cu Miles Davis, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de jazz. Carla’s Dreams i-a returnat colegului său de jurizare gestul și i-a dăruit lui Horia un hanorac deja celebru, exact ca cel pe care îl poartă și el în aparițiile sale în public.

Ce alte replici și gesturi îi vor face pe telespectatorii Antena 1 să se amuze, prin ce situații vor trece jurații și cum se distrează aceștia la filmări, toate se vor vedea în noul sezon „X Factor” care începe din 9 septembrie, în fiecare vineri de la ora 20.30, imediat după Observator.

Juratul de la Carla’s Dreams are câte un machiaj diferit pentru fiecare zi de filmare la „X Factor”!... Bendeac, mesaj de susținere pentru Carla's Dreams la X Factor: ”Nu compar Carla's cu Mozart. Dar dincolo de hater-eala u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x