Antena Căutare

Jo sau tânăra ingenuă de la X Factor, devenită una dintre cele mai iubite artiste din România: ”Sunt o mare pupăcioasă. Așa îmi spuneu toți la X Factor”

Jo a venit la ”Dincolo de aparențe” și a vorbit despre felul ei de a fi. ”Sunt o mare pupăcioasă. Așa îmi spuneu toți la X Factor”, a declarat solista.

O știm cu toții de la X Factor. S-a prezentat ca fiind Ioana Anuța, numele ei din buletin. Un chip blând, o privire ingenuă și o voce caldă, la care s-au adăugat multă muncă și ambiție, acestea au fost ingredientele rețetei de succes pentru Jo.

Artista a cunoscut succesul cu numeroase piese, îndeosebi cu colaborările sale cu Randi, cu care are o relație specială de prietenie.

Jo a venit la ”Dincolo de aparențe” și a vorbit despre felul ei de a fi, despre familie, dar si despre viața personala. ”Sunt o mare pupăcioasă. Așa îmi spuneu toți la X Factor”, a declarat solista.

VIDEO! 7 refrene ale anului 2017 sau cum ne încântă, din nou, Emilian Nechifor! Fostul concurent X Factor demonstrează c... Jo a vorbit, într-un interviu special, despre bărbații din viața sa: ”Am pierdut oameni pe care i-am iubit enorm. I-am c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x