Antena Căutare

Nicolae Lacatus, jandarmul cu voce de aur. NU la X Factor

Il cheama Nicolae Lacatus si nu e lacatus. E cel ce va servi tara in anii urmatori. "Jandarmul cu voce de aur" asa cum este cunoscut printre internauti. Delia isi da seama imediat

Il cheama Nicolae Lacatus si nu e... lacatus. E cel ce va servi tara in anii urmatori. "Jandarmul cu voce de aur" asa cum este cunoscut printre internauti. Delia isi da seama imediat. "Te stiu de pe Youtube", spune jurata.

Se prezinta: elev in anul II la Jandarmerie. A strans peste un milion de vizualizari cu o melodie filmata de colegii sai si postata apoi pe internet. Un soi de vedeta si el... "Frate, incep sa te invidiez!", rabufneste Cheloo.

Nicusor interpreteaza, acapella, piesa ce l-a consacrat: "Eram tanar cu sperante". Si se aude "STOPPP". E Cheloo care nu mai suporta, se ridica in picioare si concluzioneaza direct: "M-am prins, trec anii si ea ramane tot la 16".

"Am senzatia ca am trait degeaba", completeaza Bittman, care vrea sa-l vada desfasurandu-se in etapa urmatoare. Deci, DA.

Cheloo e hotarat: NU. Urmeaza Delia: "Nu stiu ce ai putea sa faci la X Factor, ai smuls cateva lacrimi cu piesa ta, dar atat. Raspunsul meu e NU".

Un calcul scurt: Un DA si doi de NU, egal NUUU. Si pleaca acasa!

Canisul intergalactic, de o rusinica simpatica: Pleaca de pe scena X Factor IMPACAT si cu doi de DA!... Ori Cheloo nu e de Adele, ori Adele nu e de Cheloo. Una din doua. Dar stim sigur ca Oana Nicut e de X Factor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x