Antena Căutare

Nicoleta Nuca, viața de artist și regretele! De ce îi este dor vedetei cel mai mult. Și-a împărtășit tristețea cu prietenii de pe Facebook: "Voi ce preferați sa faceți pentru a vă aduna puterile?

Între concerte, filmări şi apariţii TV, Nicoleta Nuca simte că timpul nu-i mai ajunge pentru tot ceea ce şi-ar dori să facă, pentru momentele de linişte, pentru ea.

Viaţa de artist nu înseamnă doar zâmbete, fericire, distracţie, aşa cum mulţi ar crede. Înseamnă sacrificii şi, de multe ori, un haos care vine la pachet cu regrete şi doruri multe.

"Mi-e dor să stau o zi întreaga în casă, să citesc sau să mă uit la filme şi apoi să dorm mult, mult. #NicoNation, care este pentru voi seară relaxantă perfectă? Ce preferați să faceți pentru a vă aduna puterile?", a scris cântăreaţa pe pagina sa de Facebook.

După participarea la X Factor, Nicoleta Nucă o avut ascensiune impresionantă. Este iubita de fani iar piesele lansate, până acum, s-au bucurat de un un real succes.

Ultima sa piesă, "Amintiri", compusă de Carla's Dreams și produsă de Alex Cotoi și Claudiu Ursache, le-a intrat la suflet fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Veşti rele pentru fani! Biletele pentru concertul Deliei sunt sold out... Răzvan Munteanu, soţul Deliei, interviu fără perdea. Unde s-au cunoscut cei doi şi cum reuşesc să facă faţă presiunii me...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x