Antena Căutare

"Nu suntem doar nişte golani îmbrăcaţi în haine largi". Ştefan Capraru a.k.a Oscar, rapper-ul pacifist care "a dat cu realitatea de pământ"

Ştefan Căpraru a.k.a Oscar s-a apucat de muzică prin 2014, când a şi început să scrie versuri de rapp. Dacă toată lumea expune partea proastă a României, tânârul nostru concurent şi-ar dori să vină cu ceva nou.

Ştefan Căpraru a.k.a Oscar s-a apucat de muzică prin 2014, când a şi început să scrie versuri de rapp. Dacă toată lumea expune partea proastă a României, tânârul nostru concurent şi-ar dori să vină cu ceva nou.

A venit să demonstreze că se poate şi altfel, alegând un medley format din muzica lui. "Nu suntem doar nişte golani îmbrăcaţi în haine largi", spune Oscar, şi are mare încredere că o va demonstra.

"Există oameni care au voci mai bune. Ce-o fi, o fi, nu am de unde să ştiu" . Aşa s-a prezentat în faţa juraţilor. Însă, când a început să arunce cu versurile, juraţii au rămas cu gura căscată.

Poveşti adevărate, bucăţi rupte din realitatea în care trăieşte şi multă, multă atitudine. Cam aşa s-ar putea rezuma interpretarea lui. Iar ce şi-a propus a reuşit cu brio!

"Mie îmi place foarte tare de tine. Îmi place cum vorbeşti, îmi place că ţi-ai asumat. Eşti un rapper pacifist", a mărturisit Ştefan Bănica. Iar restul juraţilor se pare că sunt de aceeaşi părere. Dovada?

Patru de DA pentru Oscar. Merge mai departe spre visul lui!

"Muzica mă face să tremur". Şi nu degeaba! Juriul şi publicul au fost în picioare. Ropote de aplauza pentru Ce... Edwin Enyesobi, din nou la X Factor! Nu i-a ieşit din prima, dar a doua a fost cu noroc. Juraţii, prinşi de moment, l-au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x