Antena Căutare

Publicul a decis: Tudor Todut, eliminat de la X Factor

Tudor Todut a fost cel mai putin votat de public in aceasta seara. Dupa ce o data a scapat ca prin urechile acului de eliminare, fiind salvat de jurati de la duel, astazi a fost trimis acasa fara drept de apel de telespectatori. La duel intra: Dragos Udila si Nord X.

Galerie
Tudor Todut, eliminat de la X Factor

Tudor Todut a fost cel mai putin votat de public in aceasta seara. Dupa ce o data a scapat ca prin urechiel acului de eliminare, fiind salvat de jurati din duel, astazi a fost trimis acasa fara drept de apel de telespectatori.

El a fost unul dintre concurentii care au trecut printre cele mai mari transformari la X Factor. Viata sa a fost data peste cap: mai intai, si-a schimbat look-ul radical, trecand de la plete la o freza cool, apoi Dan Bittman i-a trasat un drum de Jon Bon Jovi in concurs, pentru ca astazi, sa declare ca s-a si indragostit, de una din balerinele show-ului.

"Nu regret absolut nimic", a spus Tudor, inainte sa paraseasca scena. Mentorul sau l-a pus sa promita ca in primul sau concert il va chema sa cante alaturi el.

La duel, intra deci: Dragos Udila, elevul lui Cheloo si Nord X, blonzii Deliei. Concurentii salvati de public au fost: Iulia Manolache, RED, Natalia Selegean, Tudor Turcu, Ioan Man, Ioana Anuta.

Parazitii la puterea X: Cheloo, Ombladon si Freakadadisk "au dat foc" scenei X Factor... Taylor Swift si Harry Styles de la One Direction, cel mai cool cuplu din muzica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x