Antena Căutare

Rima i-a spus lui Cheloo ca il place - in rusa! O s-o vedem in bootcamp?

Factorul X se poate gasi la o concurenta de 30 de ani sau la una de 16 ani. Ce conteaza la X Factor este vocea, carisma, inteligenta muzicala si siguranta de sine in fata publicului.

Rima Jalba a fost o prezenta deosebita, aseara, la X Factor. Fata de numai 16 ani a surprins inca de la inceput, cu raspunsul dat intrebarii lui Bittman – “Ce urasti mai mult in viata?”. Ne-am fi asteptat la orice replica, numai la asta nu: “Limba rusa!”. Rima a fost obligata de mica sa invete rusa pentru a comunica cu profesorii de la scoala de muzica din Republica Moldova.

Atat i-a trebuit lui Bittman! Juratul a profitat de ocazie ca sa faca o nazbatie; Dan i-a cerut Rimei sa ii spuna lui Cheloo ca il place, in rusa. Sangele i-a navalit in obraji, dar Rima s-a conformat. A urmat auditia propriu-zisa; moldoveanca a cantat “Somebody To Love” pana ce Bittman a oprit-o.

“Esti prea tanara!” i-a spus sincer acesta. Mai mult, “nu ai suflu, nu frazezi bine, nu atingi notele bine”, a adaugat el. Dar nici negrul nu e atat de negru. Frumusetea fetei nu i-a scapat lui Dan asa ca acesta a rugat-o sa mai astepte putin, inca vreo doi ani pana la urmatoarea incercare de lansare in muzica, timp in care sa isi antreneze vocea. Apoi o sa aiba toate atuurile pentru a cuceri Bucurestiul si Chisinaul.

Articolul continuă după reclamă

Delia, in schimb, i-a dat o sansa fetei, doar daca promite sa isi dea toata silinta in bootcamp. A mai ramas Cheloo. Inceputul verdictului sau i-a dat emotii lui Rima dar pana la urma… “Eu am sa iti fac un rau inimaginabil - am sa te trimit inapoi cu un DA!”, a incheiat Cheloo.

Linkin Park s-a destramat!!!! Dupa ce i-a auzit cantand pe baietii de la "Infinity"... Emi si Oti: "voi doi sunteti surori?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x