Antena Căutare

Și când se strâmbă e frumoasă! Ce fotografie a postat Miruna Pînzaru, după ce Olga a câștigat finala X Factor: "Da cam așa... cam nedrept deznodământul"

Miruna Pînzaru a fost o adevarata aparitie la X Factor. Talentul, vocea si frumusetea ei i-au cucerit pe jurati, iar Stefan Banica i-a recunoscut meritele.

Miruna Pînzaru a fost o adevarata aparitie la X Factor. Talentul, vocea si frumusetea ei i-au cucerit pe jurati, iar Stefan Banica i-a recunoscut meritele.

Desi a aspirat si ea la marele premiu, a fost eliminata inainte de Galele Live, pierzand in fata Olgai, cu care s-a duelat la acel moment.

Astazi, concurenta adversare este si cea care a castigat cel de-al saselea sezon X Factor. Alaturi de Alexandra Tanasoiu, Miruna a fost prezenta in marea finala, in sala, pentru a-i sustine pe cei patru finalisti.

Dupa momentul mult asteptat, fosta concurenta a postat o fotografie pe Facebook, insotita de mesajul: "Mood after X Factor Romania 2016 (Starea de spirit după X Factor România 2016). Iar fanii au aprobat-o: "Da, cam așa... cam nedrept deznodământul".

Alex Mladin, mesaj emoționant pentru fanili săi, în ziua de Crăciun: "Îmi pare rău, dar am să îmi revin". Susț... Cum arată iubitul Izabelei Simion, fosta concurentă X Factor, din echipa lui Carla's Dreams. Cei doi sunt superbi împreu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x