Antena Căutare

Surpriză de zile mari! Cine îşi va face apariţia pe scena "X Factor". Delia: "Eu o cunosc pe fata asta de undeva"

O nouă ediţie de senzaţie vă aşteaptă vineri, de la 21:15! Juraţii de la X Factor au parte de o surpriză de proporţii. Cine va urca pe scena?! 

O nouă ediţie de senzaţie vă aşteaptă vineri, de la 21:15! Juraţii de la X Factor au parte de o surpriză de proporţii. Cine va urca pe scena?!

O legătură extrem de apropiată cu părinții poate uneori să contribuie cu și mai mari emoții pentru un concurent care urcă pe scena X Factor. Este și cazul celebrului actor Cornel Palade, care nu a știut nicio clipă că fiica lui s-a înscris la audiții.

Ada Palade, în vârstă de 28 de ani, este deja actriță și cântă într-o trupă, așa că este învățată cu scena. Nu a reușit însă să se obișnuiască nici până acum cu emoțiile pe care le are atunci când știe că tatăl său este printre spectatori.

Tocmai de aceea, Ada și mama sa i-au spus actorului că pleacă împreună la cumpărături, iar acesta nici nu avea cum să bănuiască ce urma să se întâmple. ”Nu știe că am venit la X Factor, o să vadă la televizor. L-am lăsat acasă pentru că avem o legătură foarte puternică noi doi, aș fi fost tensionată dacă aș fi știut că este în sală”, a povestit Ada în fața celor patru jurați.

NU RATA VINERI, DE LA ORA 21:15, O NOUĂ EDIŢIE X FACTOR, DOAR LA ANTENA 1!


Băiatul care a smuls lacrimi cu povestea sa de viaţă, un talent pur! Anton Joseph Banaghan de la X Factor a cucerit-o pâ... Guess who' s back? Lexy Shine, reîntâlnire de gradul zero cu Răzvan și Dani: „Suntem obligați prin contract să fim alătu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x