Antena Căutare

3 O'Clock, cel mai bun grup vocal din istoria X Factor România. Jurații, impresionați: "Am spus o rugăciune pentru voi"

Au visat la acest moment şi încă nu le vine să creadă că sunt în prima Gală Live. 3'O Clock este o trupă formată din trei fetge, cu voci excepţionale, care l-au făcut pe Ştefan Bănica, mentorul lor, să le considere drept cel mai bun grup vocal de până acum.

Au visat la acest moment şi încă nu le vine să creadă că sunt în prima Gală Live. 3'O Clock este o trupă formată din trei fete energice, cu voci excepţionale, care l-au făcut pe Ştefan Bănică, mentorul lor, să le considere drept cel mai bun grup vocal de până acum.

Deşi recunosc că au un mentor foarte strict, cu nişte cerinţe înalte, sunt conştiente că acest lucru nu poate decât să le ambiţioneze şi să le impulsioneze în drumul lor spre finală.

Şi se pare că, în această seară, piesele juraţilor au mare succes. Cele trei fantastice au interpretat piesa mentorului lor, "Ce e dragostea". Uf... şi cât de bine a sunat!

Delia: "Am spus o rugăciune pentru voi, pen tru că am simţit".

"Mă bucur că la ora asta poate apărea un grup că voi care să cânte ca voi şi oamenii să audă şi altceva. Este cea mai bună ţesătura vocală pe care am auzit-o vreodată la X Factor. M-aş bucura şi dacă iubiţii voştri sunt prieteni şi formează un grup masculin. Este o surpriză de fiecare dată când aud o piesă de-a mea într-o altă interpretare", mărturiseşte mentorul Ştefan Bănica.

LIVE DE LA GALELE X FACTOR! Ce nu s-a văzut la tv. În backstage tensiunea a atins cote maxime! „Nu puneți mâna pe ei!!!”... Au ştiut că are factorul X şi nu l-au lăsat să plece! Alex Mladin, concurentul surpriză ales de public. "Ochii ăia ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x