Antena Căutare

LIVE DE LA GALELE X FACTOR! Ce nu s-a văzut la tv. În backstage tensiunea a atins cote maxime! „Nu puneți mâna pe ei!!!”

Zilele petrecute în Casa X Factor i-au transformat pe concurenții ajunși în Galele Live în prieteni buni. Totul se schimbă însă atunci când miza este un premiu de sute de mii de euro

Zilele petrecute în Casa X Factor i-au transformat pe concurenții ajunși în Galele Live în prieteni buni. Totul se schimbă însă atunci când miza este un premiu de sute de mii de euro.

În vreme ce pe scenă totul decurge conform planului, în backstage emoțiile sunt uriașe. Concurenții se încurajează reciproc și se pregătesc pentru intrarea în luptă, dar pe lângă lucrurile frumoase, există și momente mai tensionate.

Apariția colegilor lui Sergiu de la Carla's Dreams în culise a creat o adevărată isterie printre concurenți, însă situația s-a calmat în momentul în care Olga le-a transmis clar colegilor de suferință: „Luați mâna de pe ei. Ei ne sprijină pe noi. Adică pe mine și pe Izabela”

Olga Verbițchi, transformarea serii! A renunțat la piesele sensibile și a atacat în forță! "Constantine, Constantin... 3 O'Clock, cel mai bun grup vocal din istoria X Factor România. Jurații, impresionați: "Am spus o rugăciune pentru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x