XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

Adina Răducan, interviu în exclusivitate despre experienţa trăită la X Factor! "În momentul în care mi-am auzit numele, am leşinat pentru o secundă"

 

În a doua zi de Crăciun, publicul a decis că Adina Răducan merită să câştige X Factor 2014 şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Modestă, sinceră şi emoţionată, învingătoarea a povestit ce a însemnat această experienţă pentru ea.

"În momentul în care mi-am auzit numele, am leşinat pentru o secundă. Mi-am dorit foarte mult să câştig şi mai mult de atât, mi-am dorit ca mesajul meu să ajungă la public. Le mulţumesc celor de acasă că m-au votat. Am avut onoarea să fiu lângă oameni cu mai multă experienţă decât mine şi am învăţat foarte multe de la ei", a declarat Adina în cadrul Observatorului de la ora 16:00, prezentat de Daniel Osmanovici.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe