XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

"Aș vrea zăpadă de trei metri, o cazemată, kilometri". Delia, luată la rost de fani! Râzi cu lacrimi: "Să-ți fie rușine. Ai vrut cazemată și ai zburat în țările calde"

 
+2 click pentru
galerie

Hmmm, fanii ţin să o contrazică pe Delia? Păi, cum să-şi permită aşa ceva? Vrei zăpadă şi apoi fugi din ţară? Şi nu oriunde. La căldurica, soare, plajă.

Delia a stârnit hohote de râs după ce a postat un colaj amuzant cu versurile din ultimele sale două piese, de care ne leagă atâtea... Mai ales zăpadă! 

Şi nu glumim. Fanii au ascultat versurile, s-au bucurat, dar situaţia a devenit prea grea. Chiar şi aşa, romanul face haz de necac, că doar atât îi mai rămâne.

Fanii artistei sunt oameni cu imaginaţie şi doar atât le-a trebuit. Au râs şi au lăsat cele mai tari mesaje la postarea Delia de pe Facebook: "Deliaaaa să-ți fie rușine :(... avem 3 m de zăpadă din cauza ta!", "Bine că ai vrut zăpada de 3 metri şi acum eşti în "ţările calde", "Delia cere şi grămezi de bani pt toţi care nu au", "Vrăjitoareeee! Huuoooo!"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe