XFactor

JOI I 20:30 | Antena 1

"Aș vrea zăpadă de trei metri, o cazemată, kilometri". Delia, luată la rost de fani! Râzi cu lacrimi: "Să-ți fie rușine. Ai vrut cazemată și ai zburat în țările calde"

 
+2 click pentru
galerie

Hmmm, fanii ţin să o contrazică pe Delia? Păi, cum să-şi permită aşa ceva? Vrei zăpadă şi apoi fugi din ţară? Şi nu oriunde. La căldurica, soare, plajă.

Delia a stârnit hohote de râs după ce a postat un colaj amuzant cu versurile din ultimele sale două piese, de care ne leagă atâtea... Mai ales zăpadă! 

Şi nu glumim. Fanii au ascultat versurile, s-au bucurat, dar situaţia a devenit prea grea. Chiar şi aşa, romanul face haz de necac, că doar atât îi mai rămâne.

Fanii artistei sunt oameni cu imaginaţie şi doar atât le-a trebuit. Au râs şi au lăsat cele mai tari mesaje la postarea Delia de pe Facebook: "Deliaaaa să-ți fie rușine :(... avem 3 m de zăpadă din cauza ta!", "Bine că ai vrut zăpada de 3 metri şi acum eşti în "ţările calde", "Delia cere şi grămezi de bani pt toţi care nu au", "Vrăjitoareeee! Huuoooo!"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

mai multe