Antena Căutare

Este jumătate italiancă, jumătate africancă. Enrica Tara, de la X Factor Italia, direct în fața milioanelor de români! “Aş fi nebun să te las să pleci din concursul ăsta”

Are 17 ani, a participat la X Factor Italia şi a ajuns până în finală. Acum a venit să-i dea pe toţi românii pe spate şi să-şi îndeplinească visul de a deveni cunoscută în industria muzicală. Enrica Tara, are ceva aparate şi asta se poate observa de la prima vedere: este jumătate italiancă şi jumătate africanca.

Are 17 ani, a participat la X Factor Italia şi a ajuns până în finală. Acum a venit să-i dea pe toţi românii pe spate şi să-şi îndeplinească visul de a deveni cunoscută în industria muzicală. Enrica Tara, are ceva aparte şi asta se poate observa de la prima vedere: este jumătate italiancă şi jumătate africanca.

“Ai cei mai frumoşi ochi din acest show”, a remarcat Răzvan, iar noi nu putem decât să îl aprobăm. Dar staţi să vedeţi ce voce are!

După ce a ajuns în finala X Factor din Italia, din 2015, a fost eliminiată iar visul ei s-a terminat acolo. “Pe plan muzical, am rămas blocată şi nu a mai urmat nimic”, a povestit tânăra. Din acest motiv, Enrica a ales să se prezintă în faţa juraţilor din România, cu speranţa că aici va putea să o ia de la capăt şi să devină cunoscută cu adevărat.

Acest aspect nu a făcut decât ca aşteptările juraţilor să crească enorm, după cum au afirmat-o chiar ei. Iar toţi au privit-o cu încântare, până la final. Toţi, mai puţin unul.

Enrica a ales să interpreteze melodia Aliciei Keys – “If I Ain’t Got You”.

“Mie nu îmi pasă unde ai fost înainte. Eşti foarte, foarte bună”, a exclamat Carla’s Dreams. Iar Delia l-a aprobat: “Foarte bine, bravo! Asta vrem de la X Factor!”. Dar nu la fel de impresionat a fost şi Horia Brenciu. Acesta nu a fost de acord cu restul juraţilor: “Piesa a fost prea mult pentru tine”.

“Aş fi nebun să te las să pleci din concursul ăsta”, i-a spus Ştefan Bănica tinerei, oferind votul decisiv: un mare DA.

Astfel, Enrica Tara merge mai departe cu trei de DA!

Hamude, încă un test pe scena X Factor. A cântat din suflet, cu dedicație și a fost încurajat de juraţi: “Te-a înşelat L... “Eşti fata cu cea mai bună mitralieră de la X Factor”. Mirela Cumpănaș, rapp de zile mari pe scena X Factor. Miki de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x