Antena Căutare

O tânără mămică a urcat pe scenă. Jurații „X Factor” au privit-o cu reținere, dar când a început să cânte s-a așternut liniștea!

Unul dintre cele mai impresionante momente văzute vreodată pe scena X Factor a avut-o în prim plan pe Loredana Anghelache. După prezentarea concurentei, jurații nu își făceau mari speranțe, dar în momentul în care a început să cânte, cei patru judecători au avut o revelație

Unul dintre cele mai impresionante momente văzute vreodată pe scena X Factor a avut-o în prim plan pe Loredana Anghelache. După prezentarea concurentei, jurații nu își făceau mari speranțe, dar în momentul în care a început să cânte, cei patru judecători au avut o revelație.

Atunci când cânți cu plăcere jurații nu te vor privi cu respect. Loredana Anghelache un părinte fără cusur și o voce care au avut ceva de spus în precedentul sezon de „X Factor”.

Omul care a băgat SPAYMA în jurații „X Factor”: "Tu-mi dai cucul, eu îţi dau..." a surprins pe toată lumea... Piele de găină şi o lacrimă în colţul ochiului! Povestea lui Matt Cardle, cel mai emoţionant moment din istoria X FACTOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x