XtraNightShow

Dan Capatos şi echipa se întorc! Din 9 ianuarie de la 22:30

Demonstraţie incredibilă de hipnoză! Bordea, un copil de 5 ani, în mâinile lui Andrei Voicu. L-a făcut să se joace ca la grădiniță. Toată echipa emisiunii a fost șocată

 

Andrei Voicu, concurentul care în marea finală de la iUmor a făcut-o pe Alina Eremia să accepte cerea în căsătorie a lui Mihai Bendeac, a revenit la Antena 1. Hipnotistul l-a făcut pe Bordea să se creadă un copil şi să se joace cu un coleg de platou!

Imaginile par imposibile, dar sunt cât se poate de reale, iar toţi cei din platou au fost extrem de speriaţi, mai ales prezentatorul emisiuni XNS, Dan Capatos. A refuzat vehement să fie supus hipnoezi, din cauza problemelor de sănătate. 

Însă colegul lui nu a avut nicio reţinere. Situaţiile prin care a trecut Bordea sunt extrem de amuzante. Priviţi materialul video de mai sus. Noi nu am ştiu, prima dată, dacă să radem sau să fugim!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay:https://goo.gl/RbVXXT.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe