XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Oana Roman, primele declaraţii după divorţ: "Am avut mereu acces la telefonul lui, vedeam ce vorbeşte"

 

Divorţul care a zguduit showbizul românesc. Oana Roman şi Marius Elisei s-au despărţit! Fiica lui Petre Roman a făcut primele declaraţii după separarea de soţul ei.

Nu este vorba de femei. S-a spus despre el că se dă la femei. Eu ştiu cu cine vorbeşte, ce face, cu cine face poze. Când l-am cunoscut lucra la un cabinet de avocatură şi a renunţat la acel job. Eu am avut mereu acces la telefonul lui, vedeam ce vorbeşte (...) 

Nu cred că e vorba de o reală dependentă. Sunt obosită de toată lumea asta care îşi permite să îşi dea cu părerea", a povestit vedeta într-un interviu acordat lui Dan Capatos.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţi oricând să urmăreşti toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe