Antena Căutare

Roxana a câștigat Marele Premiu de 10.000 de lei! Studenta din București a demonstrat că are talent pe scena de la „Zaza Sing!”

Roxana a ajuns în proba finală a acestei ediții, ”Cât ghicești atât primești”, unde a câștigat marele premiu de 10.000 de lei! Studenta din București a demonstrat că are talent pe scena de la „Zaza Sing!” Și multe cunoștințe muzicale!

Roxana a ajuns în proba finală a acestei ediții, ”Cât ghicești atât primești”, unde a câștigat marele premiu de 10.000 de lei! Studenta din București a demonstrat că are talent pe scena de la „Zaza Sing!” Și multe cunoștințe muzicale!

Cu părul mov și o rochiță verde, Roxana a cucerit pur și simplu publicul! Bravo!

Yeee, ți-am spus de atâtea ori, lasă-mă în pace, nu-mi face rău!” Paula Chirilă a cântat hitul pe care l-ai ascultat și ... Liviu Vârciu, un tată de nota zece! Urări pentru fata sa, cu ocazia zilei sale de naștere! Cel mai emoționant moment de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate inregistrările emisiunii Za Za Sing le găseşti pe Antena Play: https://goo.gl/jykVNn şi le poţi urmări de pe smartphone, tabletă sau computer. Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x