Antena Căutare

Camelia Bălțoi, detalii de ultim moment de la Imola. Ce spune despre cursa care stă să înceapă

Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna poate fi urmărit LIVE în AntenaPLAY și pe Antena 1 astăzi, de la ora 16:00.

colaj camelia bălțoi transmite din padocul formula 1 de la imola, monoposturi pe circuitul de la imola în 2023 Galerie
Camelia Bălțoi se pregătește de Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna | GettyImages, Antena 1

La Imola ziua nu are suficiente ore. Trei sesiuni de antrenamente, care au zburat cu viteza monoposturilor, interviuri cu românii veniți la circuit, care ne-au dezvăluit povești minunate de viață, stand-upuri cu energia de aici, organizare impecabilă a celor de la Formula 1™, calificări, care ne-au arătat rapiditatea monoposturilor!

Azi, urmează sa vedem evenimentul despre care se va vorbi la nivel global, cursa Marelui Premiu al regiunii Emilia-Romagna. Vom transmite tot ce este important, pentru că Antena e Formula 1™ în România.

Citește și: Camelia Bălţoi trăiește live Formula 1 la Marele Premiu de la Imola, duminică ȋn direct la Antena 1 și în AntenaPLAY, de la 15:45

Cine sunt românii care trăiesc pentru Formula 1™

George Coman este stabilit de 25 de ani în Italia. Misiunea acestuia este una de mare importanță în sportul pe patru roți. El se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1™ pe circutul Imola.

Românul dezvăluie că totul este pus la punct în detaliu cu o lună înainte cursei.

Camelia Bălţoi: „Practic sunt echipamentele care asigură…”

George Coman: „Transmiterea acestor date între echipe, piloţi şi, mai departe, la ingineri. (...) Sunt întreruperi de ordinul milisecundelor, deci nesesizabil. În cazul ăla intervenim, avem oricum circuite de back-up.”

Citește și: Program Formula 1™, Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna. Urmărește al șaptelea weekend de spectacol de pe circuit, 17–19 mai

„Ne-am ferit să arătăm tuturor că sunt şi români care îşi văd de treabă, care merită apreciaţi pentru ceea ce fac. Trăiască România!” a mai adăugat acesta, conform Antena Sport.

Întrebat pe cine va susține în cursa care va începe la ora 16:00, George Coman răspunde: „Suntem Italia și Ferrari... nu se discută!”

Acesta este fanul pilotului Ferrari Charles Leclerc.

În cursa din această după-amiază, Charles Leclerc pleacă de pe locul al III-lea, după ce Oscar Piastri a fost retrogradat în urma unui incident cu Kevin Magnussen, iar în fața sa vor fi Max Verstappen, în pole position, și Lando Norris, pe locul al II-lea.

Citește și: S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna. Max Verstappen în pole position

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™, se văd live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru Marele Premiu de Formula 1™ vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

S-au încheiat calificările din Formula 1™ pentru Marele Premiu al regiunii Emilia-Romagna. Max Verstappen în pole positi... Cursa din Formula 1™ a Marelui Premiu al regiunii Emilia-Romagna a fost LIVE în AntenaPLAY! Max Verstappen a câştigat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x