Antena Căutare

Povești triste și probleme de familie, povestite cu sinceritate la 2k1: "Nu am nicio relaţie cu socrii mei. Nu au venit niciodată să-şi vadă nepoţelul!"

Află cine a adunat cele mai multe puncte dintre cuplurile Deni & Dani, Alexandra & Ciprian şi Loredana & Liviu la întrebarea: Cum crezi că ai reuşit să îţi cucereşti soţia?.

Au venit cu inima deschisă la emisiune şi au dat dovadă de sinceritate, chiar dacă lucrurile pe care le-au povestit nu sunt deloc plăcute. Loredana şi Liviu au dat cărţile pe faţă, în ciuda faptului că asta ar însemna ca cei de acasă să fie deranjaţi de dezvăluirile lor.

"Am găsit, în telefonul lui, o literă. Era o fată, pe Whatsapp. Am sunat-o, la 2:00 noaptea". Una dintre concu... Una dintre concurentele de la 2k1, mărturisiri dureroase, în direct: "Tatăl meu a murit în urmă cu 7 ani, a făcut i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate ediţiile emisiunii 2K1 le găseşti integral pe Antena Play https://goo.gl/DVkovs. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x