Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Penthouse-ul de lux al prințesei modei, Inga Valerie. Blonda sexy a făcut avere din haine create de ea

 

Un penthouse de lux, ce se întinde pe un întreg nivel, cu camere tematice şi lift privat! Da, aţi auzit bine! Aşa arată casa din vis a oricărei persoane, dar nu oricine îşi poate permite! Ei bine, proprietara apartamentului extravagant este nimeni alta decât prințesa modei în România!

Locuieşte într-un penthouse de lux, chiar în buricul Bucureştiului! Iar cine ajunge în casa ei, o poate face fie pe scări până la etajul 6, fie cu liftul care se deschide fix în holul casei sale superbe!

Apartamentul prinţesei modei este unul imens, care se întinde pe un nivel întreg al unui bloc din centrul Capitalei. Începem cu salonul, locul unde Inga şi familia sa îşi petrec cel mai mult timp. Livingul a fost amenajat cu stil, în culori şi cu accente regale. Sunt de altfel culorile preferate ale frumoasei creatoare de modă, adică gri, auriu şi bej. Iar mobilierul este unul modern realizat din mateiale ce variază de la lemn masiv la. piele naturală.

Paradisul frumoasei blonde cu ochi albaştri este completat de un dulap în care sunt aşezate, cu mare grijă, obiecte aduse tocmai din locurile natale ale prinţesei modei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI