Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Cea mai sexy ispită de la Insula iubirii are un adevărat palat! Ce avere fabuloasă are Bianca Pop

 

Cea mai sexy ispită de la emisiunea „Insula iubirii” și-a deschis ușa casei și a dezvăluit în ce lux trăiește! În ce paradis se răsfață, de fapt, celebra și frumoasa Bianca Pop?

Rochii şi blănuri de zeci de mii de euro, dar şi pantofi şi genţi care costă o avere. Pe toate le-am găsit într-un apartament de lux, care valorează cât o vilă de peste Ocean! Fericita posesoare este nimeni alta decât una dintre cele mai sexy ispite, care a înnebunit toţi bărbaţii cu formele ei de zeiţă! Cum arată casa divei, dar şi dreesing-ul său exclusivist?

Ea este una dintre cele mai sexy ispite de la "Insula iubirii"! Şi nu e de mirare, căci Bianca Pop a înnebunit toţi bărbaţii cu apariţiile sale senzuale.

De pe „Insula iubirii”, bomba sexy s-a întors pe o altă insulă sau mai bine zis, în paradisul ei: un apartamentul de lux din Bucureşti! Aici, unde diva este înconjurată numai de lucruri frumoase. De la haine de firmă, la blănuri scumpe, până la o mulţime de flori. 

Citește și: Două zile cu infidelități, lacrimi, dar și distracție la maximum. Două dintre concurente renunță la iubirile de acasă!

Şi nici nu e de mirare că primeşte atât de multe flori, căci dacă aruncăm o singură privire, Bianca arată perfect! Însă, în ciuda corpului ei de. zeiţă, bruneta e cam modestă.

În ceea ce priveşte garderoba celei mai sexy ispite. şi aici vorbim despre mii de euro! O avere, practic, investită cu. cap, pe rochii realizate din materiale aduse tocmai din Dubai, pe care sunt aşezate meticulos sute de pietre preţioase. Toate făcute special pentru Bianca.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI