Căutare Live

Acces Direct, ediţie specială de 1 Decembrie, de la ora 14:00 la Antena 1

Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţionalã a României, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii Acces Direct. Armin Nicoară, Georgiana Lobonţ, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Viorica Macovei, Andrei Păunescu şi alţi mari artişti din lumea muzicii populare româneşti spun la marea sărbătoare.

Acces Direct, ediţie specială de 1 Decembrie, de la ora 14:00 la Antena 1

Două echipe de tineri artişti se vor întrece în a găti cea mai bună mâncare de fasole cu ciolan, într-un concurs moderat de către Alexandra Velniciuc ce va avea şi un trofeu pe măsură – Ciolanul de aur!

Acces Direct, ediţie specială de 1 Decembrie

„Va fi o emisiune cu foarte mult umor, cu multă bună dispoziţie, aşa cum se cade în zi de sărbătoare. Vom cânta cântece cu temă istorică, vom povesti cu invitaţii noştri, mai ales că vom avea şi meşteri populari care vor ţese în război, în platoul emisiunii ii, trăistuţe şi alte componente ale portului tradiţional românesc. Aşa cum am făcut în fiecare an, şi de această dată vă promitem o emisiune făcută special pentru dorul românilor de pretutindeni! Aşadar, vă invit marţi, 1 decembrie, să petrecem româneşte, la Acces Direct, începând cu ora 14:00, pe Antena 1!”, a declarat Mirela Vaida.

Acces Direct, ediţie specială de 1 Decembrie, de la ora 14:00 la Antena 1

Acces Direct, ediţie specială de 1 Decembrie, de la ora 14:00 la Antena 1

Emoţie #deneoprit, noroc #deneoprit, români #deneoprit, acestea sunt coordonatele sub care telespectatorii vor petrece timp de trei zile alături de vedetele Antena 1. Petrecem împreună o zi importantă din istoria României și dăruim aniversarea de 27 de ani de Antena 1 tuturor românilor care își doresc să trăiască emoția binelui.

După ce au alungat-o pe Iasmina, Vulpița și Viorel i-au deschis ușa casei unei vecine dornice să-i ajute și să le fie al... Vulpița și Viorel au început o afacere locală. Ce au scos la vânzare soții Stegaru și ce bani au obținut...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Ultimele știri
x