Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Acces Direct. Familie amenințată, traumatizată, bătută și înjurată de către vecini din cauza unui șanț comunal

Trăiesc cu frica în sân, izolați în propria casă! Spun că ar fi terorizați, amenințați, înjosiți și chiar bătuți de vecinii lor, care ar fi în stare, acuză ei, să le omoare chiar și fiica! Sunt acuzaţiile mai mult decât şocante ale soţilor Cristian, din comuna Băleni, Dâmbovița. Şi nu sunt singurele!

„Asta e părera lor, să îi întrebați câte procese au în acest sat și cu cine se judecă. Au 100 de procese. Nu sunt proprietarii canalului, sunt vecini cu canalul” , au declarat vecinii familiei Cristian.

„În primul rând nu este corect ceea ce se transmite public prin faptul că acel canal care traversează acum proprietatea privată a unor cetățeni a fost de 150 de ani de zile proprietate publică, dar a fost trecut în proprietate privată prin neexperiența celor care au condus primăria în trecut” , a declarat Florea Mușat, primarul comunei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro