Acces Direct. Familie amenințată, traumatizată, bătută și înjurată de către vecini din cauza unui șanț comunal

Trăiesc cu frica în sân, izolați în propria casă! Spun că ar fi terorizați, amenințați, înjosiți și chiar bătuți de vecinii lor, care ar fi în stare, acuză ei, să le omoare chiar și fiica! Sunt acuzaţiile mai mult decât şocante ale soţilor Cristian, din comuna Băleni, Dâmbovița. Şi nu sunt singurele!

„Asta e părera lor, să îi întrebați câte procese au în acest sat și cu cine se judecă. Au 100 de procese. Nu sunt proprietarii canalului, sunt vecini cu canalul” , au declarat vecinii familiei Cristian.

„În primul rând nu este corect ceea ce se transmite public prin faptul că acel canal care traversează acum proprietatea privată a unor cetățeni a fost de 150 de ani de zile proprietate publică, dar a fost trecut în proprietate privată prin neexperiența celor care au condus primăria în trecut” , a declarat Florea Mușat, primarul comunei.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri