Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Ramona de la Clejani aduce dovezi de necontestat! Mama ei, declarații incendiare: „Îmi doream ca Florin Marocanu să fie ginerele meu”

 

Acces Direct. Ramona de la Clejani nu se lasă. Cântăreaţa îşi aduce aliaţi de încredere în lupta cu manelistul Florin Marocanu, dar și probe!

Ramona de la Clejani scoate artileria grea: pe mama ei! Artista care susţine că a făcut un copil, cu renumitul manelist însurat, nu vine doar cu aliaţi de încredere, ci şi cu dovezi de necontestat împotriva lui Marocanu!

Mama Ramonei, personaj cheie în poveste, e foc şi pară pe lăutarul care spera să-i fie ginere! Toate dovezile Ramonei ar putea să-i demoleze definitiv căsnicia manelistului cu care ar avea un copil. Dezvăluirile mamei sale aruncă în aer telenovela interzisă.

„Am vrut ca Florin Marocanu să fie ginerele meu! Nu știam că e căsătorit. Când am aflat, mi-am dat pumni în cap”, a spus mama Ramonei de la Clejani.

Florin Marocanu a venit în platoul Acces Direct pentru a lămuri situația. Ce a spus manelistul despre relația cu Ramona de la Clejani, în materialul video de mai sus. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI