Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Scandalos. Un soț și-a surprins soția cu amantul, la câteva luni după ce deveniseră părinți: ”Am filmare cu ei în timp ce fac amor!”

A crezut că trăieşte cea mai frumoasă poveste de dragoste, dar s-a trezit spectator la un film pentru adulţi! Un film în care soţia se iubea cu amantul! Da, aţi auzit bine. Este povestea unui soţ care simţea că nevasta lui îl înşală. Aşa că, a instalat, în dormitorul conjugal, un dispozitiv care a filmat exact ce NU spera soţul să vadă. Mai mult, femeia iubită l-ar fi părăsit pentru amantul respectiv şi ar fi luat cu ea şi copilul de șapte luni. Un copil despre care soţul nu este convins că e al lui. 

Adrian Mazilu susține că soția lui a plecat de acasă împreună cu un copil de șapte luni, în brațele amantului.

”Adrian și Vasilica sunt împreună de trei ani, căsătoriți de doi și au un băiat de șapteluni. Adrian nu este convins că acest copil este a lui.”, spune Luminița Nicola, mama Vasilicăi.

În cadrul emisiunii ”Acces Direct”, Adrian a povestit că la începutul lunii decembrie a prins-o pe soția lui în pat cu amantul, amant care este unul dintre prietenii lui.

Ba mai mult, aceasta ar fi furat multe lucruri din casă, pe care le-a dus la amant. În plus, Adrian a mărturisit că a instalat un telefon care a filmat momentul în care soția făcea sex cu amantul, iar când i-a arătat soției filmulețul, aceasta ar fi spus că e trucat.

Cum se apără Vasilica, află în clipul de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro