Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

A lucrat 16 ore pe zi, timp de trei luni, dar nu a fost plătită! „Am fost furată pe față și am primit amenințări”

O femeie susține că fratele primarului din comuna în care locuiește nu a plătit-o, deși ea a lucrat pentru el timp de 16 ore pe zi, într-o perioadă de trei luni. Ea ar fi primit amenințări și jigniri de la fostul ei șef.

O femeie susține că fratele primarului din comuna în care locuiește nu a plătit-o, deși ea a lucrat pentru el timp de 16 ore pe zi, într-o perioadă de trei luni. Ea ar fi primit amenințări și jigniri de la fostul ei șef.

Femeia, Mariana Soare, ar fi fost angajată într-o sală de pariuri sportive, jocuri de noroc, în același spațiu aflându-se și un bar, dar și alimente puse la vânzare.

Ea susține că a fost escrocată de angajatorul din comuna Bordușani, județul Ialomița, precizând și că a lucrat la negru.

Aparatele existente în sala de jocuri de noroc nu ar fi înregistrat sumele jucate de oameni.

Mariana Soare ar fi fost reclamată la poliție pentru că ar fi furat banii din aparate, deși patronul ar fi luat acei bani.

„Eu i-am spus unui polițist care mi-a spus că am fost reclamată că patronul m-a furat, iar polițistul l-a avertizat. Șeful m-a sunat să mă întrebe de ce îl acuz de furt. I-am spus că îmi datorează bani”, a mai acuzat femeia.

De cealaltă parte, Marin Dumitru, fostul angajator al Marianei Soare, susține că „nu e nimic adevărat”. El și-a spus punctul de vedere la „Acces Direct”.

Mai multe detalii despre acest caz sunt disponibile în clipurile de mai sus din emisiunea „Acces Direct”.

Video