Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Adele Chirică, sfâșiată de durere. Ce i-a spus fiul ei: ”Aș fi vrut să am și eu un tată căruia să-i spun că-l iubesc!”

Adela Chirică, mama unui copil diagnosticat cu sindromul Dravet, trece prin momente dificile. Femeia a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Acces Direct” că a pierdut procesul cu tatăl copilului ei, care l-a abandonat. 

Astfel, în cadrul emisiunii de la Antena 1, ea a dezvăluit că bărbatul nu-i mai plătește școala fiului ei și nici nu vrea să-l vadă.

2.000 de ron pe lună. Nu este un moft! Davis are încadrare de la Protecția Copilului... Pentru binele copilului, trebuie să-și urmeze educația la cursurile acestei școli. El nu poate face față la cursurile unei școli normale. Merge 3 zile pe săptămână și face și home schooling”, a explicat Adele Chirică.

Adele Chirică a povestit că Davis a avut la școală de scris două poezii: una despre mamă și una despre tată, lucru ce l-a întristat teribil pe fiul ei și, implicit, pe ea.

Adele Chirică, despre grupul online de suport „Single Moms Rock”: „Mi-am dorit să fac asta pentru mamele singure”

”A venit la mine să-mi arate poeziile pe care le-a scris, una despre mine... a doua poezie a fost despre tatăl lui. Când am citit, am simțit un pumnal în inimă. După câteva minute l-am auzit plângând. Davis plângea pentru că ceilalți copii citeau poeziile despre tații lor. Aș fi vrut să am și eu un tată căruia să-i spun <<Te iubesc>>”, a mărturisit femeia.