Candidată la postul de asistentă pentru Acces Direct. Cine este și cum arată Cora Păun

Mirela Vaida a anunțat în prima ediție a noului sezon că Acces Direct își caută o nouă asistentă Tv. Vestea bună este că telespectatorii vor putea alege, dintre aspirantele la post, care le place cel mai mult. Cine este noua aspirantă la postul din televiziune.

Telespectatorii Acces Direct pot alege cine va fi noua asistentă TV

Acces Direct

Cei de acasă sunt invitați să voteze care dintre domnișoarele prezente în platoul Acces Direct le place cel mai mult.

"Vine noul sezon Acces Direct și cu câteva schimbări, nu vorbim doar de ora pe care o vedeți deja schimbată, 16:30, țineți minte, vorbim și despre o căsuță nouă, cu schimbări care ne fac bine, pentru că întotdeauna noul aduce ceva proaspăt în viața noastră. Dar vorbim și despre o nouă asistentă (...) însă, de cine anume nu știm, pentru că dumneavoastră veți decide.

Noi propunem mai multe asistente pentru emisiunea noastră, dar important este să aibă lipici la public, să transmită dincolo de sticlă, să vă placă cum arată, cum vorbește, cum se prezintă, știți dumneavoastră mai bine. Așa că fiți cu ochii pe fiecare dintre ele pentru că astăzi vine prima. Nu ezitați să ne scrieți pe Whats App, pe Facebook sau pe orice altă cale părerea dumneavoastră despre fiecare dintre ele, fiindcă, până la urmă, dumneavoastră trebuie să vă placă", a spus Mirela Vaida.

Cora Păun este a treia candidată la postul de asistentă

În ediția din 10 septembrie 2021, de la Acces Direct, Mirela Vaida își caută o nouă asistentă Tv. Cora Păun este cea de-a cincea candidată la postul de asistentă tv. Cora este, model, elevă în clasa a 12-a, și vrea să fie asistentă tv: "Vreau să învăț cum funcționează televiziunea și simt că sunt făcută pentru postul de asistentă tv".

Georgiana are numai 18 ani și a obținut titlul de Top Model România 2021. Deși încă este pe băncile școlii știe ce vrea și este pregătită să ocupe scaunul de asistentă tv la Acces Direct.

Mirela Vaida: "Cora, ce tânără ești!! Tu ești foarte tânără și eu nu mai înțeleg... De la o vârstă eu nu mai înțeleg fetele tinere", spune Mirela Vaida în spirit de glumă.

Cora Pun: "Sunt calsa a 12-a. Am câștigat Top Model România 2021. Sunt deținătoarea titlului de anul acesta. (...) Am 1, 80 m sunt zodia Gemeni".

Cora Pun: "O să încerc să fac un echilibru între emisiune și școală".

Cora mărturisește că se vede fiind asistetă tv: "Nu va fi o provocare. Simt că sunt făcută pentru asta. Va fi un mediu unde voi putea să cunosc alte mentalități și să încheg alte prietenii".

Citește și
colaj de imagini cu ana si alexandru de la mireasa sezon 4
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Gabriela și Andrei Ștefănescu, la Prețul cel bun
Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii
Prețul cel bun, 16 septembrie 2021. Gabriela i-a uimit pe toți cu tatuajul său deosebit. Cum au reacționat prezentatorii
colaj de imagini cu adelina, alexandru si un mesaj de la o prietena a lor
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mai multe articole

Citește și: Candidată la postul de asistentă pentru Acces Direct. Cine este și cum arată Georgiana Rotaru

Acces Direct a revenit la Antena 1 din data de 6 septembrie 2021 cu un platou cu totul diferit, decât s-au obișnuit telspectatorii. De asemenea, Mirela Vaida a bifat o apariție demnă de laudă pentru premiera noului sezon.

Citește și: Candidată la postul de asistentă pentru Acces Direct. Cine este și cum arată Cosmina Scăunaşu

„Din 6 septembrie revenim cu forţe proaspete, într-un platou nou-nouţ, dar un pic mai devreme - de la 16.30, zilnic, de luni până vineri! La Acces Direct vom aborda subiecte dintre cele mai diverse, după cum ne-am obişnuit deja publicul! Vom privi faţă în faţă subiectele arzătoare ale momentului, problemele sociale care sunt nu doar ale celor ce ni le semnalează, ci ale noastre, ale tuturor, vom cere sfaturile specialiştilor şi vom lua legatură cu autorităţile, atunci când situaţia o va cere. Şi în acest sezon, vom căuta soluţii pentru cele mai multe dintre solicitările telespectatorilor care ne scriu zilnic, într-un număr foarte mare”, a declarat Mirela Vaida.

Citește și: Candidată la postul de asistentă pentru Acces Direct. Cine este și cum arată Alice Marica

Mai mult, gazda emisiunii a amintit faptul că multe probleme şi-au găsit rezolvarea în platoul emisiunii.

Citește și: Telespectatorii Acces Direct pot alege cine va fi noua asistentă TV. Mirela Vaida va prezenta pe rând candidatele

„În sezoanele trecute multe mame şi-au putut strânge din nou copiii în braţe, atunci când nu mai aveau nicio speranţă, altele au găsit adapost pentru ele şi familie, altii au putut rezolva problemele care păreau de netrecut”.

Ultimele știri