Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Tulburător! Care au fost ultimele cuvinte ale Gabrielei, studenta la Medicină care a murit pe Transfăgărășan? ”Vorbea încet...Doamne, de ce vorbea fata mea așa?”

Atât mama, cât și sora Gabrielei îl consideră vinovat de moartea tinerei pe iubitul ei și vor ca el să plătească. Ele spun că iubitul Gabrielei le-ar fi ameninţat cu pistolul.

”Vreau să fie arestat, să nu mai fie în libertate! A spus că ia un pistol să ne omoare! Asta vreau, să fie pedepsit, cum e fata mea moartă, să fie și el arestat! Eu asta vreau”, a spus mama Gabrielei, studenta moartă pe Transfăgărășan.

Împietrită de durere, mama Gabrielei bănuiește cum au decurs ultimele zile din viața fiicei sale. Femeia este convinsă că iubitul tinerei este responsabil pentru moartea ei.

”S-or fi certat... Fata mea nu a știut că el este însurat. Poate au fost și droguri, ceva, cine știe ce i-o fi dat la fată? Cine știe ce i-o fi făcut la fată... Anul ăsta ieșea asistentă, avea ,ulte planuri. nu ar fi făcut rău nimănui, era cea mai cuminte fată”, spus mama Gabrielei.

”Ultimul cuvânt pe care l-am auzit de la fata mea a fost că vine acasă. Când am auzit-o că vorbește încet... și acum am durere în inimă, că de ce a vorbit fata mea așa încet”, a adăugat femeia.

Gabriela Bianca Durleci, o tânără în vârstă de 22 de ani, a murit la o săptămână după ce a fost implicată într-un accident ciudat pe Transfăgărășan.

Părinții cred că fiica lor a fost răpită, violată, iar când a reușit să scape, a provocat accidentul, vineri, 18 octombrie 2019, la primele ore ale dimineții, pe Transfăgărășan, în zona Piscul Negru.

Gabriela Bianca Durleci se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, iar la un moment dat, din cauza vitezei, a pierdut controlul direcției, iar mașina a rupt balustrada unui pod și s-a prăbușit șapte metri în gol, în albia unui pârâu. Mașina s-a prăbușit pe plafon, cu roțile în sus, motiv pentru care tânăra de la volan a fost grav rănită.

Bianca a dormit la mănăstire cu trei băieţi înainte de accidentul ciudat.

Părinții tinerei au explicat, pentru presa locală, că fiica lor ar fi fost urmărită în momentul în care a fost implicată în accidentul de pe Transfăgărășan și, mai mult, ea nu avea ce să caute acolo.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro