Căutare Live

Casa din oaza verde a afaceristei de top. Diva Cleopatra are o locuinţă modernă, înţesată de tablouri valoroase. "Unele sunt pictate în lemn, pe sticlă"

E renumită în zona de frumuseţe, pentru saloanele ei de fiţe, pe unde au trecut cele mai iubite vedete din România.

Ştefania este o tânără afaceristă, cu o casă pe măsură. O casă care se află chiar în mijlocul naturii verzi. O locuinţă modernă, înţesată de tablouri valoroase, chiar şi în baie! Dar şi cu multe accesorii aduse tocmai din America.

Ştefania este patroana unor saloane de sănătate corporală şi a investit enorm în businessul său, în ea, dar şi în minunăţia de casă înţesată cu zeci de tablouri. Deh, pasiunea e pasiune, iar celebra afaceristă nu s-a uitat în portofel, atunci când a venit vorba de confortul ei. O locuinţă luminoasă, plină de culoare! Oglinzi enorme, dar şi multe alte accesorii excentrice îşi găsesc locul în căminul superbei brunete.

Clipe secrete în mașina aurită! Vulpiţa, întâlnire în taină, cu artistul Rafaelo! Imagini care o să-l scoată din minţi pe Viorel

Deşi recunoaşte că nu petrece mult timp în bucătărie, colţul de gătit este un loc special.

Ștefania este și credincioasă, în casă are multe icoane.

"Să știi că icoanele sunt luate special de la mânăstirile în care am fost, din Grecia în general, unele sunt pictate în lemn, unele pe sticlă și au cumva energia mânăstirii respective și mă simt bine cand le achiziționez și am un colțișor așa al meu, când vreau să mă reculeg vin aici", a explicat Ștefania

Baia femeii de afaceri este una desprinsă din revistele de design interior. Pentru că duşul este de fapt o cameră în toată regula, de unde nu lipsesc, tablourile.

"Sunt speciale cumva, achizitionate în funcție de cromatică, am vrut sa fie o baie cu travertin și cu roșu, așa mi s-a părut că merge. Am creat așa, pentru că atunci când facem baie, ne place să fie rain, să plouă așa în capul nostru. Si am creat special", a spus Ștefania.

Tărăboi îngrozitor! Vulpiţa, gelozie extremă! Ce mișmașuri a făcut Vio?!​

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Clipe secrete în mașina aurită! Vulpiţa, întâlnire în taină, cu artistul Rafaelo! Imagini care o să-l scoată din minţi p... Duelul anului! Viorel, confruntare explozivă cu Rafaelo! Artistul îi este cel mai mare duşman: "Să o iei acasă la t...
Ultimele știri