Căsnicia Vulpiței cu Viorel se destramă? Soţii din Blăgeşti au fost la un pas de păruială: "Am fost proastă, Viorele!"

Scandal monstru după emisiunea de ieri. Soţia vulpiţă a ajuns la cuţite cu al ei Viorel, după ce a văzut imaginile în care soţul îmbrăţişa, cu putere, o misterioasă blondă.

Vulpița și Viorel

Captură video

Dezamăgită de faptul că Viorel a lăsat-o singură, atunci când a mers să o vadă pe fiica lor şi a fost la un pas să fie... tunsă, Veronica s-a enervat pe soţul ei, iar între soţii din Blăgeşti, s-a lăsat cu ameninţări şi cu vorbe grele. Viorel însă a luat o decizie la nervi care a lăsat-o pe Veronica fără cuvinte: i-a dat buletinul, semn că de acum înainte este pe cont propriu.

''M-ai lăsat singură, Viorele. Am înțeles. Eu sunt proastă în fața ta. Stii ce o să fac? Bagă bine de seamă! Tu vrei să mă enervezi acum? Vrea să plece și să mă lase. Ai zis că preferi blondele. Să te duci la blonde, Viorele. Că nu ai putut să mergi cu mine. Eu mă duc la maica-mea. Nu te râde în față mea'', a spus Veronica

''Nu mă împac pentru că taică-tău a vrut să mă tundă, că tu nu ai vrut să mergi cu mine. Am ajuns proastă, Viorele'', i-a spus Veronica soţului ei.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri