Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite
Logo Acces Direct

Acces Direct

LUNI-VINERI, ora 17.00

Căsnicia Vulpiței cu Viorel se destramă? Soţii din Blăgeşti au fost la un pas de păruială: "Am fost proastă, Viorele!"

Scandal monstru după emisiunea de ieri. Soţia vulpiţă a ajuns la cuţite cu al ei Viorel, după ce a văzut imaginile în care soţul îmbrăţişa, cu putere, o misterioasă blondă.

Vulpița și Viorel

Captură video

Dezamăgită de faptul că Viorel a lăsat-o singură, atunci când a mers să o vadă pe fiica lor şi a fost la un pas să fie... tunsă, Veronica s-a enervat pe soţul ei, iar între soţii din Blăgeşti, s-a lăsat cu ameninţări şi cu vorbe grele. Viorel însă a luat o decizie la nervi care a lăsat-o pe Veronica fără cuvinte: i-a dat buletinul, semn că de acum înainte este pe cont propriu.

''M-ai lăsat singură, Viorele. Am înțeles. Eu sunt proastă în fața ta. Stii ce o să fac? Bagă bine de seamă! Tu vrei să mă enervezi acum? Vrea să plece și să mă lase. Ai zis că preferi blondele. Să te duci la blonde, Viorele. Că nu ai putut să mergi cu mine. Eu mă duc la maica-mea. Nu te râde în față mea'', a spus Veronica

''Nu mă împac pentru că taică-tău a vrut să mă tundă, că tu nu ai vrut să mergi cu mine. Am ajuns proastă, Viorele'', i-a spus Veronica soţului ei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!

Video