Căutare Live

Ce a pățit Mirela Vaida chiar în momentul când trebuia să intre în platoul Acces Direct. Întâmplarea la care nu s-a așteptat

Mirela Vaida a avut parte de o întâmplare neașteptată chiar în momentul când trebuia să intre în platoul emisiunii pentru a prezenta subiectele.

Mirela Vaida, la Acces Direct

Acces Direct

Prezentatoarea TV nu înțelegea de ce nu se deschideau porțile pentru a putea intra în platou, atunci când colegul său de emisiune îi făcea intrarea. Aceasta a întârziat câteva secunde prezentarea subiectelor deoarece o problemă tehnică i-a pus bețe în roate.

Momentul neașteptat a fost depășit cu repeziciune, după ce Mirela Vaida a intrat râzând în platoul Acces Direct și a spus că ușile nu s-au deschis la timp.

"Bună ziua și bine v-a regăsit! Se mai întâmplă. Săream peste (n.r porți) dacă nu se deschideau, că așa e când depinzi de automatisme din astea și telecomenzi. Pe vremea bunicilor mei nu mai era cu telecomandă și erau toate deschise", a spus Mirela Vaida râzând.

Îndrăgita prezentatoare a Acces Direct, de la Antena 1, a demonstrat în repetate rânduri faptul că este o profesionistă în adevăratul sens al cuvântului. Aceasta face față situațiilor limită și reușește să aducă la bun sfârșit o emisiune provocatoare din multe puncte de vedere.

După momentul cu ușile care i-a adus zâmbetul pe buze, cu o energie molipsitoare a pășit ca o profesionistă în platoul Acees Direct și a prezentata o parte dintre subiectele care vor fi abordate în emisunea de marți. Look-ul său fără cusur, dar și carisma sa debordantă au completat o imagine strălucitoare în platoul emisiunii.

Citește și: Mirela Vaida, ținută primăvăratică în emisiunea Acces Direct. Tocurile amețitoare pe care le-a încălțat prezentatoarea

Mirela Vaida poartă pentru seara de marți o ținută extrem de frumoasă, care a atrage atenția din prima clipă, în special piesa de rezistență: o fută mini neagră.

Mirela Vaida, o concurentă desăvârșită la Te cunosc de undeva! 2021

Concurenta sezonului 16 a show-ului transformărilor a precizat că depune o muncă asiduă, pentru a ține pasul cu celelalte vedete participante.

„Eu aici sunt la mine acasă, stăpână, știu ce am de făcut, știu subiectele, invitații. Cumva rolul lor aici e clar. Știți ce e la Te cunosc de undeva? E greu! E muncă de-aia de faci răni în coate și în genunchi. E greu! Sunt cei mai buni concurenți de… vrodată. E o competiție foarte mare, sunt foarte buni, eu nu pot… Bine, mă țin și eu, dar să nu credeți că-s ca aici (n.r. la Access Direct), a mărturisit prezentatoarea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Citește și: Mirela Vaida a făcut furori pe scenă cu transformarea în Gwen Stefani

Obişnuită cu scena transforming show-ului în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a păşit în spectaculosul joc al transformărilor: „Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte... Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.

Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Viorel Stegaru și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce i-a transmis Veronica Vulpița înainte să devină părinți pentru a doua... Claudia Stroie, poveste de viață desprinsă din filme. Și-a pierdut soțul la doar un an de când și-au unit destinele...
Ultimele știri
x