Cine e Cătălina Manole, cea de-a șaptea candidată la postul de asistentă TV pentru Acces Direct. Cu ce se ocupă

În ediția de pe 14 septembrie 2021, Mirela Vaida a făcut cunoștință cu Cătălina Manole, cea de-a șaptea candidată pentru postul de asistentă TV pentru Acces Direct.

În ediția de pe 14 septembrie 2021, Mirela Vaida a făcut cunoștință cu Cătălina Manole, cea de-a șaptea candidată pentru postul de asistentă TV pentru Acces Direct.

Antena 1

Cătălina Manole a pășit încrezătoare în platoul emisiunii Acces Direct și a impresionat pe toată lumea cu eleganța sa. Tânăra a atras toată atenția cu rochia sa roșie și senzuală, care îi scoate în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, picioarele lungi și superbele trăsături ale feței.

Mirela Vaida a rămas surprinsă de atitudinea candidatei, însă un detaliu nu a putut să treacă neobservat. Prezentatoarea TV și-a dat seama imediat că o cunoaște din alte proiecte, Cătălina Manole fiind familiarizată cu camerele de filmat.

Cătălina Manole este cea de-a șaptea candidată la postul de asistentă TV pentru Acces Direct

În ediția din 14 septembrie 2021, de la Acces Direct, Mirela Vaida a întâlnit-o pe Cătălina Manole, cea de-a șaptea candidată la postul de asistentă TV pentru Acces Direct. Tânăra a dezvăluit că fost invitată în cadrul emisiunii "Totul pentru dragoste", dar și că a fost ispită la Insula Iubirii, locul în care a cucerit concurenții cu frumusețea sa.

"Cred că a fost acum mult timp, au trecut 6 ani. Mai face omul și altele, nu se gândește doar la asta.", a spus candidata despre rolul pe care l-a avut în cadrul emisunii Insula Iubirii.

Cătălina Manole are 30 de ani și că este actriță de meserie, iar de cinci ani este trainer și consilier pe relații de cuplu. Totodată, aceasta a mai dezvăluit faptul că s-a născut în zodia Capricorn.

Întrebată de Mirela Vaida despre motivul pentru care care își dorește să devină asistentă la Acces Direct, tânăra nu a avut nicio ezitare și a oferit un răspuns direct: "Pentru că ce faceți voi se apropie foarte mult de ceea ce fac eu. Am zis să îmbin utilul cu plăcutul."

Citește și: Cine este Roxana Ferariu, candidata la postul de asistentă pentru Acces Direct. Tânăra a impresionat cu frumusețea ei

"Imi doresc foarte mult să fiu asistentă TV la Acces Direct. Consider că mă mulez foarte bine pe acest post, dar acum ține de fiecare și de ce își dorește fiecare să vadă.", a fost mesajul pe care l-a transmis Cătălina Manole publicului pentru a o vota.

Ce spune Mirela Vaida despre noul sezon Acces Direct

Noul sezon de la Acces Direct este unul plin de surprize și noi situații care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Totodată, noutatea acestui sezon este faptul că publicul își poate alege asistenta TV din cele care vor candida pentru acest job.

"Vine noul sezon Acces Direct și cu câteva schimbări, nu vorbim doar de ora pe care o vedeți deja schimbată, 16:30, țineți minte, vorbim și despre o căsuță nouă, cu schimbări care ne fac bine, pentru că întotdeauna noul aduce ceva proaspăt în viața noastră. Dar vorbim și despre o nouă asistentă (...) însă, de cine anume nu știm, pentru că dumneavoastră veți decide.

Citește și
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
Ce fete au intrat în cursa pentru eliminare. S-au încins spiritele după ce s-a aflat ce a votat fiecare mamă
Ce fete au intrat în cursa pentru eliminare. S-au încins spiritele după ce s-a aflat ce a votat fiecare mamă
Mai multe articole

Citește și: Candidată la postul de asistentă pentru Acces Direct. Cine este și cum arată Cora Păun

Noi propunem mai multe asistente pentru emisiunea noastră, dar important este să aibă lipici la public, să transmită dincolo de sticlă, să vă placă cum arată, cum vorbește, cum se prezintă, știți dumneavoastră mai bine. Așa că fiți cu ochii pe fiecare dintre ele pentru că astăzi vine prima. Nu ezitați să ne scrieți pe Whats App, pe Facebook sau pe orice altă cale părerea dumneavoastră despre fiecare dintre ele, fiindcă, până la urmă, dumneavoastră trebuie să vă placă", a spus Mirela Vaida.

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Ultimele știri