Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Iubita criminalului din Călărași rupe tăcerea! Tânăra face acuzații tulburătoare: „Mama lui se comporta foarte urât cu el. El nu s-a născut un criminal”

Elena e cea care i-a fost alături, în ultimul an, lui Dani, băiatul care ar fi ucis 3 persoane, mai exact familia care îl luase în plasament. Şi tot ea se pare că ar fi fost cea care l-a văzut ultima pe băiatul de 17 ani, înainte ca poliţia să-l prindă şi să-l încătuşeze!

Elena e cea care i-a fost alături, în ultimul an, lui Dani, băiatul care ar fi ucis 3 persoane, mai exact familia care îl luase în plasament. Şi tot ea se pare că ar fi fost cea care l-a văzut ultima pe băiatul de 17 ani, înainte ca poliţia să-l prindă şi să-l încătuşeze.

Tânăra, vizibil marcată de tragedia cauzată de băiatul pe care îl iubește, face dezvăluiri șocante:

„Eu n-am dormit, de când am aflat şi până astăzi, eu nu am dormit! Eu nu am mâncat. Eu sunt distrusă. Sunt iubita lui...”

Elena e cea care i-a fost alături, în ultimul an, lui Dani, băiatul care ar fi ucis 3 persoane, mai exact familia care îl luase în plasament. Ea a fost ultima persoană care l-a văzut pe Dani, înainte ca băiatul să fie prins de polițiști.

Conform tinerei, se pare că ziua în care s-a produs tripla crimă din Călăraşi, băiatul ar fi aflat că mama adoptivă i-ar fi luat banii. Mai mult de atât, Dani i-ar fi povestit iubitei că trece printr-un adevărat calvar.

„Înainte să facă fapta, am mers cu el, am mers într-un cămin, de unde el avea de luat nişte bani, de la un cămin. A sunat-o pe maică- sa, chiar de la mine a sunat-o, că nu mai avea minute şi i-a spus: "Măi, mamă, tu faci mişto de mine? Ai luat banii de pe data de 29." Zice: "Lasă-mă odată, nu te mai băga în viaţa mea!"

„Mama lui se comporta foarte urât cu el, din câte ştiu. Foarte urât. El nu s-a născut un criminal. Poate drogurile, o fi avut droguri, băutură în corp.”

Ultima dicscuție pe care a avut-o cu iubitul ei prevestea că ceva foarte rău se va întâmpla: „Doar atât mi-a spus că orice s-ar întâmpla, să stau liniştită, că el mă iubeşte şi că mă va suna de pe un alt număr, că nu are baterie. Să nu mă sperii.”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

📺 Vezi emisiunea Acces direct (LIVE si editii integrale) pe AntenaPlay >>>  Intră acum!