Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Cristian Pomohaci cu bodyguarzi. Preotul a cam uitat de cele sfinte şi a luat bani grei pentru dedicații! Admiratorii au dat năvală să-l sărute, să-l îmbrățișeze și să-i dea flori

 

Incredibil, dar extrem de adevărat. În mijlocul unui scandal înfiorător, după ce a fost acuzat că i-ar fi oferit bani unui minor în schimbul unor lucruri mai puțin ortodoxe, preotul Cristian Pomohaci ţine spectacol după spectacol.

CITEȘTE ȘI: Părintele Cristian Pomohaci, negocieri deocheate: ”Trec azi prin Bistrița. Dacă ești disponibil, dă un semn”

De data asta, fanii l-au tratat nu doar ca pe o vedetă ci mai degrabă ca pe un sfânt! Admiratorii au dat năvală să-l sărute, să-l îmbrățișeze și să-i dea flori. Iar preotul, pare-se, a cam uitat de cele sfinte şi a luat bani grei pentru dedicații.

Ca un zeu, ca o vedetă de talie mondială sau un guru! Aşa a fost aşteptat cel mai controversat preot din România, Cristian Pomohaci, pe scenă. S-a întâmplat chiar în acest sfârșit de săptămână, în timp ce scandalul care a zguduit toate bisericile, pare departe de final!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe