Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

El e Radu Valahu, românul cu trup de fier! Sportivul a tras avioane, vapoare și vagoane de tren, doar cu forța mâinilor!

Radu Valahu, considerat cel mai puternic român din toate timpurile, va face o demonstraţie de forţă! După ce a tras avioane, vapoare şi vagoane cu braţele, sportivul are în plan să doboare un record mondial!

Radu Valahu, considerat cel mai puternic român din toate timpurile, va face o demonstraţie de forţă! După ce a tras avioane, vapoare şi vagoane cu braţele, sportivul are în plan să doboare un record mondial!

Radu Valahu va încerca să tragă înot un remorcher şi o barcă plină cu oameni! Greutatea totală? DOUĂZECI DE TONE! Dacă îi va reuși, demonstrația va intra în Cartea Recordurilor!

Alina Vancea şi Horaţiu Tudor de la „Acces Direct” au fost la Snagov pentru a surprinde în imagini întregul eveniment inedit.

Într-un interviu acordat reporterilor emisiunii, românul cu forțe de uriaș a vorbit mai multe despre pasiunea și despre realizările sale:

„Mă autodepășesc pe mine, asta e ținta mea. Nu vreau statui, ci e pur și simplu nebunia mea, e o plăcere și o pasiunea pentru adrenalină”, a declarat Radu Valahu.

Soția sportivului a fost cea mai emoționată și a privit cu multă atenție cum bărbatul se pregătește să stabilească recordul de a trage înot un remorcher și o barcă, totul având o greutate de 20 de tone!

El e Radu Valahu, românul cu trup de fier! Sportivul a tras avioane, vapoare și vagoane de tren, doar cu forța mâinilor!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Acces Direct” ca să afli mai multe despre recordul pe care vrea să îl stabilească Radu Valahu, cel mai puternic român!

Cine este RADU VALAHU

Radu Georgescu (zis Radu Valahu) are 150 de kilograme și 1,88 înălțime. Este instructor de culturism si fitness si campion national la skandenberg

Practică adesea canotaj, box, lupte greco-romane, haltere şi skandenberg.

Pe lângă skandenberg-ul ce l-a consacrat, Radu Valahu a practicat mai multe sporturi de forță și a participat la diverse concursuri cu probe din sfera „Strong Man" unde a făcut față cu brio, fiind denumit, pentru rezultatele sale, Valahu Omul Record. Radu Valahu a fost primul român care a tras cu ușurință un avion de pasageri, un vagon de tren cu pasageri și două vapoare plin cu oameni.

Radu Valahu mai este cunoscut ca sportivul care a pus bazele skandenbergului românesc, multiplu campion atât național, cât și internațional. Și-a dedicat viața sportului de performanță, cât și promovării acestuia. El este de asemenea antrenor de fitness, culturism, maseur și reflexo-terapeut.

Video