Liviu Vârciu, petrecere cu ştaif în cinstea fiicei. Ce spune soția acestuia despre el, în calitate de tată

Liviu Vârciu este în culmea fericirii. Simpaticul prezentator a dat o petrecere cu ştaif pentru fiica cea mică, la un restaurant de lux. Artistul a povestit, în stilu-i caracteristic, despre mezinul familiei dar şi ce are de gând să facă cu averea sa.

Artistul și-a aniversat fetița, Anastasia, și a făcut un anunț important: "Nu mai vrem copii, asta vrem să vă spunem, doi sunt de ajuns. Foarte frumos, am făcut și băiat și fată, mi-a dăruit acestă superbitate de femeie exact ce mi-am dorit", spune Liviu Vârciu.

Fetița cea mică a lui Liviu, Anastasia, a împlinit vârsta de trei ani, motiv pentru care acesta împreună cu Anda Călin i-au organizat o petrecere de zile mari cu mulți invitați.

Cât despre bebelușul abia născut: "Acum că Aanastasia este mare și pot să mă înțeleg cu ea, pot să comunic altfel decât cu bebelușul care are apropae patru luni, automat că toată atenția mea și fericirea mea este mai mare că pot să mă înțeleg cu ea, dar eu am instinctul foarte dezvoltat și pentru bebeluș. Liviu este un tată foarte bun!", spune soția acestuia.

Urmăriți videoclipul pentru a afla toate detaliile

Ultimele știri