Căutare Live

Liviu Vârciu s-a apucat de făcut filme! Vedeta, actor și producător în ”Zăpadă, ceai și dragoste”: ”Am zis să fac o comedie despre ceva!”

Liviu Vârciu s-a apucat de făcut filme! Vedeta e actor, în prima sa peliculă, dar şi unul dintre producătorii filmului. 

Liviu Vârciu s-a apucat de făcut filme! Vedeta e actor, în prima sa peliculă, dar şi unul dintre producătorii filmului.

”Am zis sa fac si eu o comedie despre ceva sa nu castig niciun ban. Este o poveste foarte haioasă”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Citește și: Liviu Vârciu vrea să ducă filmul ”Zăpadă, ceai și dragoste” pe culmile succesului: "Sper să aduc un milion de oameni la cinema"

De-a lungul timpului a fost actor în mai multe filme, de această dată, Vârciu s-a întrecut pe sine. Artistul e unul dintre producătorii filmului "Zăpadă, ceai și dragoste", dar, evident, şi unul dintre actorii peliculei. Aşa că, am dat şi noi buzna pe platourile de filmare. Să aflăm, înaintea tuturor, ce nebunie de film pregăteşte Liviu.

”El este Levent, un actor foarte talentat, obraznic la cadru, dar talentat. Câteva cuvinte despre filmul ăsta, ne puteţi spune, domnule Levent?”, a spus Liviu.

”Nu am ce sa zic, e un film de comedie foarte bun. Nu cel mai bun, o să fie cel mai bun, ca deocamdată nu l-am scos.”, a mărturisit Levent.

Citește și: Cezar Ouatu și Șerban Copoț le-au declarat război lui Liviu și Andrei, la „Te cunosc de undeva!”: „Veți fi detronați!”

”Am zis că dacă ăștia de la CNN, Seinfield, acolo s-a vândut, nu? Seinfiled au făcut o comedie despre nimic și au câștigat o gramadă de bani, am zis să fac și eu o comedie despre ceva să nu câstig niciun ban. Este o poveste foarte haioasă, o idee de-a mea scrisa de Andreas.”, a mărturisit Liviu Vârciu.

Aflați mai multe detalii, în clipul de mai sus!

Avem și noi un Raj Kapoor! Viața bărbatului bate orice scenariu de film indian: „Am fost chinuit, bătut, amărât, fără pă... Mario Iorgulescu ar fi băut o sticlă plină cu whisky ori două sticle cu vin și prizase cocaină înainte de a se urca la v...
Ultimele știri