Live acumiUmor Sezonul 10
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Marcela Fota, lacrimi și dezvăluiri dureroase după moartea soțului! „Am plecat împreună și m-am întors singură”

Marcela Fota și-a surprins fanii cu prima apariție în cadrul unei televiziuni, după ce soțul său a murit la vârsta de 47 de ani.

La doar 47 de ani, soțul Marcelei Fota a avut parte de o moarte fulgerătoare

Antena 1

Update: Recent, Marcela Fota a lansat o piesă intitulată „Mi-e așa de dor de tine”, o melodie creată din suferința și dorul pentru regretatul său soț, care a murit în data de 28 decembrie din cauza unui infarct.

Marcela Fota a lansat o piesă în amintirea soțului său care a murit al 47 de ani

Piesa a fost lansată pe 7 februarie și, în descriere, fanii au dezvăluirea emoționantă făcută de artistă, în amintirea soțului său.

„Nu am crezut vreodată că cineva te poate lua de lângă mine. Niciodată nu am avut această teamă... Nu m-am gândit că mi te poate fura tocmai Cel care s-a bucurat de dragostea ta mai mult decât mine, singurul pe care L-ai iubit mai mult decât m-ai iubit pe mine, singurul cu care nu am putut să lupt. Dumnezeu te-a vrut pentru EL. "Mi-e așa de dor de tine!".Doar asta mi-a rămas.🖤”, a scris Marcela Fota pe canalul său oficial de YouTube.

citește și: Marcela Fota, semn prevestitor înainte de moartea soțului! Ce i s-a întâmplat: „A fost o dimineață ca niciodată”

Videoclipul piesei „Mi-e așa de dor de tine!” este format dintr-un colaj de poze ce au emoționat pe deplin fanii.

Știrea inițială: Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu sunt celebre în lumea muzicii populare. Cele două surori au o relație foarte strânsă și s-au sprijinit mai ales la greu. De curând însă, nenorocirea s-a abătut asupra lor.

La doar 47 de ani, soțul Marcelei Fota a avut parte de o moarte fulgerătoare. Artista se căsătorise anul trecut cu bărbatul cu care trăia de mai bine de 13 ani. În preajma Crăciunului, acesta a făcut infarct și a murit.

Marcela Fota, dezvăluiri emoționante despre moartea soțului său la „Acces Direct”

Extrem de emoționată, artista a acceptat invitația de-a apărea în cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, pentru prima oară după tragica pierdere.

citește și: Cele mai negre amintiri din copilăria Marianei Ionescu și Marcelei Fota! "Mama era dură, era suficient să spargem un pahar..."

„Iau lucrurile așa cum sunt și încerc să văd o luminiță prin tot ceea ce trec și în tot ceea ce se întâmplă. Am foarte mari emoții, e prima apariție și nu știu cum mă voi descurca, încă nu sunt pregătită să apar și să mă vadă oamenii într-o astfel de ipostază, pe mine tot timpul lumea m-a văzut veselă și plină de viață, însă am vrut prin intermediul vostru și să mulțumesc tuturor”, a mărturisit îndrăgita cântăreață.

Marcela Fota a povestit că pentru ei era o săptămână normală, o săptămână cu treburi pe care și le-au propus să le rezolve împreună. Bărbatul se afla la Direcția de taxe și impozite împreună cu partenera sa atunci când a făcut infarct și a murit.

citește și: Marcela Fota, vilă superbă cu obiecte spectaculoase şi un dressing de invidiat

„Noi în dimineața respectivă pelcasem să declarăm ceva la Finanțe. Am plecat împreună și m-am întors singură. Lui nu îi plăcea să apară public, dar în casă era un bărbat pe care și l-ar fi dorit orice femeie. În dimineața respective am plecat să declarăm ceva (…) Nu bea cafele, nu fuma, nu consuma alcool (…)”, a dezvăluit frumoasa cântăreață, care a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat în ziua cu tragedia.

Marcela Fota la „Acces Direct”

Marcela Fota la „Acces Direct”

Bărbatul a plecat înainte să rezolve problemele și Marcela Fota a venit mai târziu. Acesta făcea niște copii xerox atunci când artista a ajuns și ea la Direcția de taxe și impozite, însă când a vrut să îl sune, altcineva a răspuns la telefon și i-a dat vestea că Minel, partenerul său, a căzut pe jos și a făcut infarct.

„Fiind atât de subit a fost o trăire pe care nu am crezut că o pot depăși”, a mărturisit Marcela Fota, cu lacrimi în ochi și voce tremurândă.

Îndrăgita artistă a povestit cum i-a dat vestea fiului său în vârstă de 11 ani și cum a reacționat acesta.

„I-am spus că Doamne Doamne l-a luat pe tati pentru că în cer sunt foarte mulți îngerași care aveau nevoie de o biserică. I-am spus că sufletul lui tati e la Doamne Doamne și că trupul lui e într-o biserică”, a explicat Marcela Fota despre regretatul său soț, care în timpul vieții a contribuit semnificativ la construcția unei biserici.

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi la „Acces Direct”

Dezvăluirile artistei au fost atât de emoționante încât chiar și Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a izbucnit în lacrimi, vizibil îndurerată de ceea ce s-a întâmplat.

„Doamnelor și domnilor, este un moment extrem de greu și de emoționant. Credeți-mă că eu, în cariera mea de prezentator am de gestionat în fiecare zi subiecte grele și subiecte de viață, după cum bine știți unele deloc fericite, dar acesta este și pentru mine un moment extrem de greu de gestionat ca mamă, ca femeie, ca soție, pentru că le cunosc pe aceste artiste de muzică popular de peste 17 ani, pentru că le știu familia, le știu sufletul și este foarte greu să duci doar în plan profesional și să nu simți toată emoția pe care o dă toată această confesiune. Vă doresc din tot sufletul putere să mergeți mai departe pentru copiii voștri minunați, multă sănătate, căci despre asta este vorba și din toate greutățile prin care ați trecut să aveți parte numai de lumină. Zic că ați trecut destul prin greutăți, de acum să aveți parte numai de soare și de liniște”, a mărturisit Mirela Vaida, cu lacrimi în ochi, în timpul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1.