Căutare Live

Mărturisirile cutremurătoare ale unei mame cu trei copii, care e bătută de soț: ”Mă amenință că mă omoară. Aruncă cu cuțite. Nu mai pot!”

Trei frăţiori îşi urlă durerea prin lacrimile mamei. Cei mici ar fi fost ameninţaţi cu moartea de propriul tată, acuză cea care le-a dat viaţă. Fraţii, niciunul mai mare de 14 ani, se tem să mai stea în casă cu părintele lor, omul care, susţine mama, ar putea să le devină călău.

Trei frăţiori îşi urlă durerea prin lacrimile mamei. Cei mici ar fi fost ameninţaţi cu moartea de propriul tată, acuză cea care le-a dat viaţă. Fraţii, niciunul mai mare de 14 ani, se tem să mai stea în casă cu părintele lor, omul care, susţine mama, ar putea să le devină călău. Întreaga poveste de-a dreptul şocantă, o aflăm de la mama celor trei copii, pentru că frăţiorii sunt prea mici să ne spună ce ar fi văzut.

”Am fost și bătută. Ba îmi sucește mâinile, picioarele, aruncă cu cuțite. Se duce și după topor. Că el vine și ne taie capul la toți. Mie mi-e frică.”, a mărturisit, sfâșiată de durere, femeia.

Ar fi fost bătută şi chinuită, de bărbatul căruia i-a dăruit trei minunăţii de băieţi. Mama Mariana povesteşte, cu lacrimi în ochi, că ar fi trăit în teroare lângă soţul ei. Şi mai spune ea, ar fi văzut de multe ori moartea cu ochii.

Cu faţa brăzdată de lacrimi, femeia spune că nu mai poate suporta chinurile la care ar fi supusă zilnic, chiar de tatăl copiilor ei. Iar când bărbatul se înfurie şi vede negru în faţa ochilor, Mariana e nevoită să fugă din calea lui, pentru că vrea să trăiască.

”De nenumărate ori mă ameninţă că mă omoară! Şi pe mine şi pe copii. Când am fost plecată în Germania, punea copilul ăla mare să mă sune, să-mi spună, chiar şi la 12 noaptea: "Mamă, dacă nu vii acasă, tata ne omoară!" Multe am îndurat! Nu mai pot!”, a mai povestit femeia.

Aşa a făcut şi de această dată! Mama Mariana a fugit din calea bărbatului, unde a văzut cu ochii. Dar femeia nu ştie încotro să meargă, pentru că îi e frică să se mai întoarcă în casa. terorii. Ar fi apelat chiar şi la autorităţi, însă spune ea, acestea ar fi dat neputincioase din umeri.

Aflați detalii cutremurătoare despre acest caz, urmărind clipul de mai sus!

Caz scandalos! Un bărbat a fost părăsit și jefuit de soție, apoi a primit o altă lovitură!... Soțul femeii cu trei copii, reacție neașteptată! A recunoscut tot: ”Am greșit, dar nu mai fac!”...
Ultimele știri