Căutare Live

Mirelea Vaida a fost ținta unui nou atac cu bolovani. Aceeași femeie care a intrat dezbrăcată în platou i-a făcut zob mașina

Mirela Vaida a fost din nou victima unui atac, de data aceasta mașina sa a fost făcută zob de aceeași femei care a intrat dezbărcată în paltou și a încercat să o lovească cu pietre. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată momentele în care Antoanela lovește în sălbăticie cu bolovani.

Mirela Vaida a fost din nou victima unui atac, de data aceasta mașina sa a fost făcută zob de aceeași femei care a intrat dezbărcată în paltou și a încercat să o lovească cu pietre. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată momentele în care Antoanela lovește în sălbăticie cu bolovani.

Acces Direct

Momentul în care Antoanela i-a spart cu pietre parbrizul mașinii Mirelei Vaida. Imagini de pe camera supraveghere. Prezentatoarea TV a părăsit platoul emisiunii Acces Direct, de la Antena Stars.

VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO.

Mireal Vaida a fost ținta unui nou atac din partea femeii care a încercat să o lovească cu un bolovan! Mașina i-a fost distrusă

Tensiune maximă în platoul Acces Direct după ce femeia dezbrăcată cu pietroiul s-a întors la sediu, a aruncat cu bolovani și a spart geamurile mașinii Mirelei Vaida.

VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia externată de la Obregia și lăsată liberă de autorități a urmat firul acțiunii precedente, când a atacat-o pe Mirela Vaida, în direct, în momentul când prezenta subiectele. Acesta, în grup, i-a distrus mașina cu bolovani, a stat ascunsă și a sărit la atac!

Cel puțin cinci sau șase bolovani care cântăreau fiecare în jur de 7 kg au fost proiectați în parbrizul mașinii Mirelei Vaida, potrivit informațiilor oferite în platou.

Mirela Vaida a primit ca un fulger vestea că femeia care "îi dorește moartea", așa cum s-a exprimat în trecut" s-a reînors și a făcut dezastru la ieșirea din clădire, i-a distrus mașina!

Antoanela, femeie dezbrăcată care a pătruns în platoul Acces Direct și a atacat-o pe Mirela Vaida cu o piatră, a revenit la locul faptei. Mirela Vaida a cedat sub presiunea momentului extrem de grav pentru că femeia cu piatra nu a fost închisă, procurorii care s-au ocupat de caz au tratat "superficial" dosarul, mai mult, a fost eliberată de la Obregia spunând că este aptă de muncă.

Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens, pe 19 martie 2021. O femeie dezbrăcată a dat buzna în platoul Acces Direct

Mirela Vaida a fost atacată în direct de către o femeie care a intrat complet dezbrăcată în platou. Aceata a aruncat cu un pietroi imens și a fost la un pas de a crea o tragedie. Mirela Vaida nu a mai putut să-și stăpânească lacrimile.

O situație fără precedent a avut loc în emisiunea Acces Direct. Mirela Vaida a fost atacată în direct cu un pietroi imens în cursul zilei de 19 martie 2021. O femeie necunoscută a dat buzna fără haine și a fost la un pas de a crea o tragedie.

Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit imediat să o imobilizeze pe femeie.

Fotografia rară cu Vulpița Veronica, Viorel Stegaru și fiul lor. Cum s-au pozat cei doi cu micuțul pe care îl țin ascuns... Ce a anunțat Mirela Vaida, la scurt timp după ce a fost ținta unui nou atac cu bolovani: „Îmi este scârbă!”...
Ultimele știri
x